213Päivää 18Tuntia 48Minuuttia 18Sekuntia
EtusivuUncategorizedCitroën Naisten Kymppi järjestetään sunnuntaina 16. elokuuta 2020

Citroën Naisten Kymppi järjestetään sunnuntaina 16. elokuuta 2020

Citroën Naisten Kymppi järjestetään Helsingissä 16.8.2020. Tapahtumakeskuksena toimii Meripuisto Eirassa. Suomen suurimman naisten lenkkeilytapahtuman piti olla jo toukokuussa, mutta se siirtyi, kun suurten tapahtumien järjestäminen kiellettiin koronavirusepidemian takia.   

– Uusi päivämäärä löytyi nopeasti, kiitos hyvän yhteistyön Helsingin kaupungin ja muiden sidosryhmien kanssa, sanoo Naisten Kympin tapahtumapäällikkö Miia Laaksonen.  

– Tapahtumakeskus siirtyy Mäntymäen kentältä meren äärelle Meripuistoon. Paikka vaihtuu päällekkäisten varausten vuoksi. Tavallaan tapahtuma palaa juurilleen, sillä ensimmäiset kymmenen kertaa vuosina 1984 – 1993 Naisten Kymppi järjestettiin Kaivopuistossa. 

Laaksonen uskoo, että elokuinen Naisten Kymppi täyttää osallistujien toiveet. 

– Uskon, että Naisten Kymppi, joka on nyt järjestyksessään jo 37:s, on jälleen täynnä iloa ja yhdessä liikkumisen riemua, Laaksonen sanoo. 

– Pysytään terveinä ja jatketaan treenaamista kohti loppukesän Citroën Naisten Kymppiä turvallisesti, hölkäten joko yksin tai pienemmissä porukoissa.  

 

Ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti 

 

Kaikkien 9.5. Citroën Naisten Kympille tai LadieSmilelle ilmoittautuneiden osallistumiset siirtyvät automaattisesti sunnuntaille 16.8.2020. Mikäli päivämäärä ei sovi, voi osallistumisen siirtää maksutta toiselle henkilölle. Voit vaihtaa osallistujan tiedot kirjautumalla omaan profiiliin.

Viikon verran suljettuna ollut ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa uudelleen perjantain 20.3. aikana.

 

Naisten Kymppi tarjoaa osallistujille @citroennaistenkymppiInstargramissa ja Facebookissa treenivinkkejä ja treenejä, joiden avulla pystyt pitämään kuntoa yllä ja saat piristystä harjoitteluun, kun monet harrastukset ja yhteistreenit ovat tauolla.   

Linkki tiedotteeseen ->

https://suomenurheiluliittosulry.sharepoint.com/:w:/g/ESYhrrkD7j1DuL5mbhefmNUBp4uapFIXTfoAU1MPpshU4A?e=C6pB9E

 

Lisätietoja: naistenkymppi@sul.fi