213Päivää 19Tuntia 47Minuuttia 34Sekuntia
EtusivuBlogiEsittelyssä Kympin Naiset: Hanna

Esittelyssä Kympin Naiset: Hanna

Kympin Naiset -valmennusryhmään valittiin loppuvuodesta 2019 kymmenen naista valmistautumaan kohti Citroën Naisten Kymppiä 9.5.2020 juoksuvalmentaja Kirsi Valastin johdolla. Tässä juttusarjassa esittelemme kaikki Kympin Naiset -valmennusryhmän jäsenet! 🙂 Tervetuloa mukaan seuraamaan heidän matkaansa kohti Citroën Naisten Kymppiä! Tällä kertaa esittelyvuorossa on upean elämänmuutoksen tehnyt Hanna.

Kuka olet?

Hanna, 36-vuotias neljän energisen pojan äiti, lähihoitaja kotihoidossa sekä juuri aloittanut sosionomi opinnot Porvoossa. Paljon on elämässä meneillään, kaiketi niin sanotut ruuhkavuodet, mutta en valita. Päivääkään en vaihtaisi pois, elämä täyttyy kuitenkin vain juuri niistä asioista mitä itse haluan tehdä, kaikki turha ja epämieluisa on karsiutunut pois.

Asuinpaikkasi?

Loviisa.

Millainen on liikuntataustasi?

Itse en ollut liikkunut oikeastaan ollenkaan koko aikuisikänäni. Pudotin painoa reilussa vuodessa vajaa 60 kiloa ja aloitin liikkumisen noin vuosi sitten. Ensin pikkuhiljaa ihan vain kävellen, sitten aloitin vesijumpan ja siitä sitten jumppaan. Juoksu tuli mukaan ikään kuin vahingossa.  Yhtäkkiä kävelyllä vaan huomasi, että pystyi pikkuhiljaa juoksemaan. Se tunne vei täysin mukanaan, olin jo luovuttanut kokonaan toivoni, että ei minusta enää olisi ikinä liikkumaan. Juoksemisen myötä on jatkuvasti mukana tunne itsensä voittamisesta ja fiilis on aivan huikea, lenkin jälkeen adrenaliini virtaa, eikä malttaisi odottaa seuraavaa kertaa.

Miltä tuntui tulla valituksi Kympin Naiset –ryhmään?

Hienolta, mahtava tuuri! Ja ensimmäisen tapaamisen jälkeen fiilis vain parani! Huippua treenata näin hienoon tavoitteeseen.

Millä tavalla liikut tällä hetkellä?

Kirsi Valastin aloittelijan 10km ohjelmaa pyrin noudattamaan, mutta olen vähän soveltanut sitä itselleni lisäten sinne vähän kuntosaliharjoittelua sekä jumpan, jossa käyn. Juoksuharjoituksia saatan vähän muokkailla tai siirrellä omien aikataulujen mukaisesti, kuitenkin pysyen suunnitelluissa raameissa. Eli lenkkeilyä, kuntosalia, jumppaa ja ihan kävelyä kuuluu omaan ohjelmaan tällä hetkellä. 😊

Miten saat liikuntahetket mahdutettua arkeen?

Haastavaa se kieltämättä välillä on. Itse olen ottanut tavaksi löytää hetket esimerkiksi sillon kun vien lapset harrastuksiin. Sillä aikaa kun he pelaavat ehtii itse hyvin liikkua. Pyörin myös hyötyliikkumaan arjessa mahdollisimman paljon ja olen luopunut tv:n katselusta arkisin. Käytän ne hetket illoissa liikkumiseen eikä se olekaan niin vaikeaa, kun on löytänyt sen hyvän fiiliksen, minkä liikkumisesta saa! En olisi vielä jokin aika sitten itsestäni uskonut.

Pienin askelin liikkeelle ja ujuttaa liikkumista vähän joka väliin, niin äkkiä huomaakin jäävänsä koukkuun ja määrien nousevan. Itse koen, että etukäteen suunnittelu ja päättäminen helpottaa asiaa. Ei tarvitse sillä hetkellä sitten miettiä, että pitäisikö lähteä, vaan se on jo päätetty.

Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää muille Citroën Naisten Kympille valmistautuville?
Kaikki pystyy, ehdottomasti riittää kun yrittää parhaansa ja yltää omiin tavoitteisiinsa, ei ole tarvetta vertailla muiden tavoitteisiin tai tuloksiin. Sinä riität 😊

Mistä sinut löytää somesta, jos haluaa seurata matkaasi kohti Citroën Naisten Kymppiä? 

Instagramista @mamidalton83

Kiitos Hanna  ja paljon tsemppiä harjoitteluun! 🙂 Lue kaikkien Kympin Naisten esittelyt täältä!

Jos sinäkin haluat ottaa tavoitteeksi kymmenen kilometrin lenkin Citroën Naisten Kympillä 9.5.2020, pääset ilmoittautumaan täällä!

Edullisempi ilmoittautumishinta on voimassa 31.1.2020 asti!