213Päivää 19Tuntia 52Minuuttia 09Sekuntia
EtusivuBlogiEsittelyssä: Kympin Naisten valmentaja Kirsi Valasti
Kirsi juoksee

Esittelyssä: Kympin Naisten valmentaja Kirsi Valasti

Kympin Naiset -valmennusryhmään valittiin loppuvuodesta 2019 kymmenen naista valmistautumaan kohti Citroën Naisten Kymppiä 9.5.2020 juoksuvalmentaja Kirsi Valastin johdolla. Valmennusryhmän jäsenet on jo esitelty Citroën Naisten Kympin blogissa jo aikaisemmin. Voit lukea heidän esittelyt täältä. Tällä kertaa esittelyvuorossa on ryhmän valmentaja Kirsi.

Kirsi juoksee
Kuva: Johannes Wilenius, #hyväjuoksu, Fitra

Kirsi on ammatiltaan valmentaja ja psykoterapeutti, joka tykkää kirjoittaa filosofis-psyykkisiä urheilupostauksia. Kirsi on kirjoittanut neljää kirjaa juoksemisesta, kuten Naisen Juoksukirjan ja #hyväjuoksu -kirjan. Hän on edustanut mm. Suomea Ateenan olympialaisissa 5000 m:lla. Muita saavutuksia ovat mm. Chigacon maraton 3. sija ja Lontoon super GP:n 4.sija.

Kirsi kertoo, että hänen valmennusfilosofiaansa ohjaa inhimillisyys ja omien rajojen kunnioitus. Vain siten on mahdollista kehittyä; on sitten kyse kuntoilijasta tai huippu-urheilijasta. Se vaatii paljon rohkeutta ja ajoittain toimimista vastoin totuttua ja vastoin totuudeksi tulleita oletuksia. Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja myös elämäntilanteet ovat muuttuvia. Sen vuoksi valmisohjelmat ovat vain esimerkkejä, joiden kautta voi tutkailla, mikä toimii itselle parhaiten ja mistä nauttii. Hyvä juoksu on juoksemisen iloa ja olemisen ihanaa keveyttä.

Kirsin löydät Instagramista @kirsirun sekä Facebookista @kirsivalastitraining.

Tule kuuntelemaan Kirsin puheenvuoroa GoExpo-messuille lauantaina 29.2. klo 12 Taukopaikka-lavalle. Aiheena on ”juoksemisen taivas vai manala”.