213Päivää 18Tuntia 14Minuuttia 46Sekuntia
EtusivuBlogiEsittelyssä uudet Kympin Naiset: Anne
Annen kesäinen kuva

Esittelyssä uudet Kympin Naiset: Anne

Kympin Naiset -ryhmään on valittu tänä syksynä kolme uutta jäsentä, jotka harjoittelevat kohti Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021, ja jakavat liikuntakokemuksiaan etenkin Instagramissa.  Tänään pääsemme tutustumaan ensihoitajana toimivaan Anneen, jonka löydät Instagramista nimellä @taistelupuudeli.

Annen kesäinen kuva

”Olen Anne, Lapissa syntynyt ja Helsinkiin kotiutunut ensihoitaja. Olen säteillyt aurinkona viime päivät kuultuani tulleeni valituksi Kympin Naiset -ryhmään! Urheilussa tykkään mennä äärimmäisyyksiin; pyöräillessä haluan ajaa pitkää matkaa, kuntosalilla voimailla isoilla painoilla ja HIITeissä nyppiä itsestäni viimeisetkin pisarat.”

Annen liikuntaviikko

”Aloitin arkityön huhtikuun lopussa ja sen jälkeen urheiluni on pitkälti ollut työmatkapyöräilyä. Työpäivän, työmatkojen ja lapsen haun jälkeen on ollut vaikeutta löytää arkena sitä motivaatiota lähteä vielä salille tai muualle kuntoilemaan. Aikaisemmin se oli niin kätevää ennen iltavuoroa tai yövuorojen välissä. Nyt olisi siis aika saada motivaatio takaisin!”

Haasteita liikunnan suhteen

”Suurimmat haasteet motivaation tippumisessa on ollut arjen ”arkipäiväistyminen”; tiistaina on helppo ajatella menevänsä lenkille keskiviikkona ja keskiviikkona ajatella, että menenkin torstaina. Yhtäkkiä onkin sunnuntai ja maanantain vesijuoksua lukuunottamatta liikuntaa ei ole tapahtunut! Arjessa olisi vain raavittava sitä aikaa; joko aamusta ennen töitä tai töiden jälkeen heti.”

Paras vinkki arjen liikuntaan

”Pienikin liikuntamäärä on parempi kuin ei mitään. Säännöllinen 10 minuuttia useamman keran viikossa on tärkeämpää kuiin yksi tunti kolmessa viikossa. Tämä on oma haasteeni ja toivon mukaan toimiva neuvo myös muille. Rakastan myös ryhmässä treenaamista, koska liikkumisen ohella tulee eri tavalla tutustuttua toiseen ihmiseen syvällisemmin. Toisen ihmisen kanssa sovitut treenit on myös hankalampi perua kuin itsensä kanssa tehdyt!”

Odotukset Citroën Naisten Kympin suhteen

”Itse odotan tältä Kympin Naiset -ryhmältä nimenomaan yhteishenkeä. Jos ei konkreettisesti päästä juoksemaan yhdessä niin etätreenejä sitten! Omana tavoitteena on juosta Citroën Naisten Kymppi maaliin, mieluiten tunnissa, mutta koska olen juossut niin vähän viime vuosina, tunti saattaa olla vielä vähän epärealistinen tavoite.”

Jos sinäkin haluat lähteä mukaan Citroën Naisten Kympille 29.5.2021, pääset ilmoittautumaan täällä. 

Osallistumismaksu sisältää

  • Runsas maalihuolto
  • Tuotekassi täynnä herkullista syötävää ja tuotenäytteitä
  • Kello 12.00 lavalla AIKAKONE
  • Tapahtumapaita, -ranneke
  • Naisten Kympin infolehden
  • 10km reittihuolto
  • Iltapäivällä Banda Caribe -Bändi

Edullisempi ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti! Tervetuloa mukaan!