213Päivää 19Tuntia 34Minuuttia 59Sekuntia
EtusivuBlogiEsittelyssä uudet Kympin Naiset: Tanja
Tanjan kuva

Esittelyssä uudet Kympin Naiset: Tanja

Kympin Naiset -ryhmään valittiin tänä syksynä kolme uutta jäsentä: Essi, Anne ja Tanja. He harjoittelevat kohti Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021 ja kertoilevat liikuntakuulumisiaan etenkin Instagramissa. Tänään pääsemme tutustumaan Tanjaan, joka löytyy Instagramista nimellä @virtant.

Kuka olet?

Olen Tanja Virtanen, 29-vuotta. Perheeseeni kuuluu avopuoliso, 2 lasta (2-vuotias ja 4-vuotias) ja labradorinnoutaja Vili 6kk. Asumme

Millainen on liikuntataustasi?

Juoksusta innostuin nuorena, kun lähdin äidin mukaan lenkille. Sen jälkeen olen harrastanut lenkkeilyä enemmän tai vähemmän. Naisten kympillä olen ollut jo ennestään useamman kerran äitini ja siskoni kanssa. Kuntosalilla käynnin aloitin aikuisikään tullessani ja sitä olen harrastanut siitä lähtien. Nuorempana on tullut harrastettua ainakin jalkapalloa ja käsipalloa.

Miltä tuntui tulla valituksi Kympin Naiset -ryhmään?

Mahtavalta. Kun kuulin siskoltani (Saija-Mari), että hänet vuosi sitten valittiin Kympin Naisiin, mietin silloin, että kunpa itsekin olisin tajunnut hakea. Nyt kun näin haun olevan auki uudestaan,  päätin samantien kokeilla ja oli todella mahtavaa, kun minut valittiin mukaan.

Millä tavalla liikut tällä hetkellä?

Tällä hetkellä käyn kuntosalilla ja lenkkeilen. Liikun viikossa noin 3-5 krt.

Mikä sinua motivoi liikkumaan?

Tavoitteen asettaminen motivoi eniten liikkumaan. Liikunnasta saatava hyvän olon tunne on toinen ja tietysti perheen ja ystävien tuki on korvaamaton. Minua motivoi myös treenien suunnittelu etukäteen, jolloin on helpompi lähteä liikkumaan.

Suurimmat haasteet liikunnan suhteen?

Suurin haaste taitaa olla se lähteminen ja välillä tuntuu, ettei aika riitä mihinkään, mutta olen opetellut siihen, että liikkumista en jätä pois vaan jätän ennemmin tekemättä sen kotityön juuri sillä hetkellä.

Paras vinkkisi kuinka sovittaa liikuntaa arkeen?

Suunnittele kalenteriin etukäteen, jolloin on helpompi lähteä kun on varannut sen tietyn ajan liikunnalle. Jos elämänvaihe on kiireinen, niin paras tapa on silloin hyötyliikkua mahdollisimman paljon. Itselläni on kaksi pientä lasta, joten hyödynnän päikkäriajat esimerkiksi kotijumppaan tai otan lapset mukaan lenkille, jolloin he saavat nukkua rattaissa päikkärit

Onko sinulla tavoitetta Citroën Naisten Kympin suhteen?

Tavoitteeni on juosta Kymppi alle tuntiin tai max tuntiin.

Terveiset muille, jotka valmistautuvat kohti Citroën Naisten Kymppiä

Treenaillaan maltillisesti kohti Citroën Naisten Kymppiä! 🙂

Kiitos Tanja! Mahtavaa, että olet mukana Kympin Naiset -ryhmässä!

Jos sinäkin haluat lähteä mukaan Citroën Naisten Kympille, pääset ilmoittautumaan täällä.  37. Citroën Naisten Kymppi järjestetään lauantaina 29.05.2021

Osallistumismaksu sisältää

  • Runsas maalihuolto
  • Tuotekassi täynnä herkullista syötävää ja tuotenäytteitä
  • Kello 12.00 lavalla AIKAKONE
  • Tapahtumapaita, -ranneke
  • Naisten Kympin infolehden
  • 10km reittihuolto
  • Iltapäivällä Banda Caribe -Bändi

Edullisempi ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti! Tervetuloa mukaan!