EtusivuHyvinvointiHyvinvointipäivä

Naisten Kymppi -hyvinvointipäivä la 26.5.2018

Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän kokeilutunteihin ja Snadi Kymppi -perhejuoksuun oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Voit noutaa kätevästi samalla osallistujapakettisi jo lauantaina ja välttää sunnuntain mahdolliset ruuhkat. Expo-alueen yhteistyökumppaneiden myynti- ja esittelypisteet ovat auki 11-16. Tule ja shoppaa parhaat tuotteet päältä!

Snadi Kymppi -perhejuoksu la 26.2018 klo 10

Tule mukaan perhelenkille! Lenkki on tarkoitettu kaikenlaisille perheille ydinperheistä sinkkutalouksin. Tapahtumaan saavat osallistua aivan kaikki sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Lenkin voi juosta tai kävellä ja mukaan voi halutessaan ottaa rattaat tai sauvat.

Lähtö tapahtuu Naisten Kympin tapahtuma-alueelta Töölönlahden puistosta ja reitti kiertää Töölönlahden ympäri oman valinnan mukaan kerran (noin 2,2 km) tai kaksi (noin 4,4, km). Reitillä on kannustavaa ja hauskaa ohjelmaa Naisten Kympin tyyliin.

Aikuisten ja kouluikäisten lasten osallistumismaksu on 5 eur (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). Tapahtuman rannekkeella voi osallistua myös Naisten Kymppi -hyvinvointipäivän liikuntademoihin. Mikäli osallistut sunnuntain Naisten Kympille, on osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella koko lauantain ilmainen!

Liikuntademot la 26.5.2018 klo 12-16

Tarjolla on noin 30 minuuttia kestäviä kokeilutunteja eri liikuntamuodoista. Naisten Kympin 35-vuotisteeman mukaisesti karnevaalitunnelmiin päästään tanssikoulu Sambicin kanssa. Lisäksi pääset kokeilemaan uutta hauskaa kuntohyppynarujumppaa nimeltä JumpCirq. Päivä tarjoaa myös mahdollisuuden rauhalisempaan liikkumiseen Yoga Nordicin kanssa.