EtusivuHyvinvointiTyöhyvinvointi

Joukossa ilo tiivistyy!

Miksi liikuttaa työyhteisöä?

Työntekijöiden hyvinvointi on kannattava sijoitus! Hyvinvointi näkyy parempana työilmapiirinä, työntekijöiden vahvempana sitoutumisena ja sitä kautta parempana työn tuottavuutena. Liikunta antaa lisää energiaa ja parantaa keskittymiskykyä. Lisäksi monet kokevat sekä unen laadun että mielialan parantuvan liikunnan lisääntyessä. Tavoitteet kannustavat säännöllisen liikkumiseen ja pitävät yllä motivaatiota. Tehokkaana motivaattorina voi toimia esimerkiksi liikuntatapahtumaan osallistuminen yhteisellä joukkueella.

Miksi juuri Naisten Kympille?

Naisten Kymppi on matalan kynnyksen liikuntatapahtuma, johon voivat osallistua sekä tavoitteellisesti treenaavat että vähemmän liikuntaa harrastavat. Liikuntaharrastusta aloitteleva löytää sopivan vauhdin kävelijöiden joukosta ja enemmän treenaava voi kokeilla rajojaan juoksijoiden kuumassa ryhmässä.  Naisten Kymppi tarjoaa valmiin ja korkeatasoisen hyvinvointiviikonlopun viihteen ja liikunnan parissa. Kaksipäiväinen ohjelmatarjontamme on huomattavasti kattavampi kuin monissa muissa liikuntatapahtumissa. Lisäksi hintaan sisältyy kevyt lounas lenkkipäivänä. Tapahtuman ainutlaatuinen ja hieno tunnelma, rento ilmapiiri, yhteisöllisyys ja erittäin runsas ohjelmatarjonta takaavat elämyksen kaikille osallistujille iästä ja kunnosta riippumatta.

5 syytä lähteä mukaan

  1. Yhdessä tekeminen lisää tutkitusti työmotivaatiota ja yhteishenkeä.
  2. Osallistujat ovat todella tyytyväisiä Naisten Kymppiin. *
  3. Jokaiselle sopiva tapahtuma.
  4. Erittäin helppo ja kustannustehokas työhyvinvointitapahtuma yritykselle.
  5. Tapahtuman tuotolla tuetaan lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa.

Entäs miehet?

Monissa yrityksissä miehet ovat ottaneet innokkaasti huoltajan ja kannustajan roolin tapahtumassa. Reitillä on nähty muun muassa Tasavallan presidentin kanslian virkistyspisteellä arvovaltaisia frakkiin sonnustautuneita juomatarjoilijoita. Miesten osallistumista Naisten Kympin juoksuun ei myöskään ole kielletty.

Kerää joukkue Naisten Kympille, materiaalia löydät täältä

– Valmis tulostettava esite
– Valmis kuvamuotoinen esite

Tekstiä:

35. Naisten Kymppi 26.-27.5.2018

Luvassa on loistelias kahden päivän liikuntakarnevaali, toinen toistaan riemastuttavampia ohjelmanumeroita reitillä ja entistäkin paremmat bileet tapahtuma-alueella. Naisten Kymppi on todellinen hyvän mielen tapahtuma täynnä liikunnan iloa, musiikkia ja tanssia!
Näitä bileitä et halua jättää väliin!

Ilmoittautumismaksut 2018
30.4.2018 asti 54 €
naistenkymppi.fi

Kerää yli 30 hengen joukkue! – Saat lahjan

Palkitsemme vähintään 30 henkilön joukkueen keränneet juhlavuoden kunniaksi Stadiumin 35 eur lenkkarilahjakortilla.

Ilmoita joukkue mukaan

Tietoa ryhmän ilmoittamisesta löydät täältä.

Ilmoita joukkue mukaan täältä.

 

* NK osallistujatutkimus 2017