EtusivuIlmoittauduOsallistumisen maksaminen

Ohjeita maksamiseen

Naisten Kympin osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla (ryhmien maksaminen myös ilmoittautumisjärjestelmästä otettavalla laskulla). Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta edes sairaustapauksissa, mutta sairastuessaan osallistuja voi luovuttaa rannekkeen toisen henkilön käyttöön.

Huomaathan, että maksaessasi verkkopankissa tai luottokortilla, menee maksun kirjautumiseen muutama arkipäivä. Jos maksu on lähtenyt pankkitililtäsi, on maksu kunnossa. Saat maksustasi Paytrail-vahvistusviestin sähköpostiisi (ei Nordean verkkopankilla maksettaessa).

Osallistumismaksun voit maksaa myös

 • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
 • Virikeseteleillä
 • Ticket Virike -kortilla (ent. Ticket Mind & Body)
 • Edenred-kortilla (ent. Ticket Duo)
 • Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Onlinella
 • ePassilla
 • Virta Eazybreak mobiilimaksulla

Alta löydät ohjeet kuhunkin maksutapaan.

Setelimaksut

Mikäli haluat maksaa osallistumismaksusi Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä, tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tulosta kopio ilmoittautumislomakkeestasi tai ilmoittautumisvahvistuksesta ja lähetä se setelien mukana Naisten Kympin toimistolle osoitteella:

Ilometri Oy
Naisten Kymppi
Ilmalankatu 2 C
00240 Helsinki

Huom! Osallistumismaksua ei voi maksaa osittain etuseteleillä ja osittain rahalla, vaan setelien loppusumman tulee olla vähintään kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun sekä mahdollisten osallistujapaketin toimituskulujen suuruinen. Etusetelit tulee lähettää viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Etusetelien lähettäminen postitse tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Online -maksut

Jos maksat osallistumisen Smartum-saldolla, ePassilla, Tyky-Onlinella, Virta Eazybreakilla, Edenred- tai Ticket Virike -mobiilimaksuilla tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kun olet saanut ilmoittautumisestasi vahvistusviestin, maksa maksu haluamallasi liikuntaetutuotteella kyseisen palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti. Muista maksaa osallistumismaksun lisäksi myös mahdollinen postimaksu (3,50 eur), jos olet valinnut osallistumismateriaalien postituksen. Muista myös lisätä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi maksujärjestelmän lisätietokenttään, niissä maksutavoissa, joissa lisätietokenttä on, jotta voimme yhdistää maksusi ilmoittautumistietoihin.

Liikuntakorttimaksut

Ticket Duo -kortilla voit maksaa mobiilisti tai Naisten Kympin toimistossa. Jos haluat maksaa Naisten Kympin toimistolla, ota yhteyttä toimistoon maksuajankohdan sopimiseksi (info@naistenkymppi.fi). Voit kuitenkin tehdä ilmoittautumisen Naisten Kympin nettisivuilla jo etukäteen.

Myös sähköisillä maksuvälineillä maksettaessa on koko osallistumismaksu ja mahdolliset osallistujapaketin toimituskulut maksettava yhdellä kertaa.

Alennukset

Kaikki Naisten Kympin alennukset myönnetään kulloinkin voimassa olevasta normaalihintaisesta täysimääräisestä Naisten Kymppi -hinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä samasta ilmoittautumisesta voi saada useampaa alennusta.

Osallistumismaksun voit maksaa

 • Verkkopankin välityksellä
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
 • Virikeseteleillä
 • Ticket Duo tai Ticket Virike / Ticket Mind & Body -kortilla
 • Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Onlinella
 • ePassilla
 • Virta Eazybreak mobiilimaksulla