171Päivää 20Tuntia 48Minuuttia 59Sekuntia
EtusivuIlmoittauduOsallistumisen maksaminen

Ohjeet maksamiseen ja ehdot

Naisten Kympin osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla (ryhmien maksaminen myös ilmoittautumisjärjestelmästä otettavalla laskulla). Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta edes sairaustapauksissa, mutta sairastuessaan osallistuja voi luovuttaa rannekkeen toisen henkilön käyttöön.

Maksaessasi verkkopankissa tai luottokortilla, menee maksun kirjautumiseen muutama arkipäivä. Jos maksu on lähtenyt pankkitililtäsi, on maksu kunnossa. Saat maksustasi Paytrail-vahvistusviestin sähköpostiisi (ei Nordean verkkopankilla maksettaessa).

Osallistumismaksun voit maksaa myös

 • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
 • Ticket Virike -mobiilisovelluksella (ent. Ticket Mind & Body)
 • Edenred-mobiilisovelluksella (ent. Ticket Duo)
 • Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Onlinella
 • ePassilla
 • Virta Eazybreak mobiilimaksulla

Alta löydät ohjeet kuhunkin maksutapaan. Huomaathan, että toimituskuluja tai tavarasäilytystä ei voi maksaa liikuntaetumaksuvälineillä!

Huom! Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Rannekkeen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Naisten Kymppi on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Naisten Kymppi tai tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Setelimaksut

Mikäli haluat maksaa osallistumismaksusi Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä, tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lähetä setelit saatteen kanssa Naisten Kympin toimistolle osoitteella:

Suomen Urheiluliitto ry
Naisten Kymppi
Valimotie 10
00380 Helsinki

Huom! Osallistumismaksua ei voi maksaa osittain etuseteleillä ja osittain käteisellä, vaan setelien loppusumman tulee olla vähintään kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun suuruinen. Etusetelit tulee lähettää viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Etusetelien lähettäminen postitse tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Online -maksut

Jos maksat osallistumisen Smartum-saldolla, ePassilla, Tyky-Onlinella, Virta Eazybreakilla, Edenred- tai Ticket Virike -mobiilimaksuilla tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. Saldon tulee riittää koko ilmoittautumismaksun maksamiseen (ei voi maksaa osittain verkkopankissa/luottokortilla).

Huomaathan, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa ilmoittautumisen, jolloin lisäpalvelut maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Liikuntaetua ei voi myöskään käyttää alennuskoodien yhteydessä.
Järjestelmästä tulee automaattiviesti alennuskoodin (eli liikuntaetuvalinnan) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan. Kun olet saanut ilmoittautumisestasi vahvistusviestin, maksa maksu haluamallasi liikuntaetumaksulla kyseisen palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti. Mahdollista postituskulua (4,90 eur) tai tavarasäilytysmaksua (3 eur) ei voi maksaa liikuntaetuna. Ne tulee maksaa erikseen normaalina maksuna.  Muista myös lisätä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi maksujärjestelmän lisätietokenttään, niissä maksutavoissa, joissa lisätietokenttä on, jotta voimme yhdistää maksusi ilmoittautumistietoihin.

Maksaessasi oman ilmoittautumisesi liikuntaedulla, et voi samalla ilmoittaa toista henkilöä. Mikäli haluat ilmoittaa useampia henkilöitä eri maksutavalla, tulee heidän ilmoittautumisensa tehdä erikseen.

Alennukset

Kaikki Naisten Kympin alennukset myönnetään kulloinkin voimassa olevasta normaalihintaisesta täysimääräisestä Naisten Kymppi -hinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä samasta ilmoittautumisesta voi saada useampaa alennusta.

Muutokset aikatauluissa ja ohjelmassa

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja muihin mahdollisiin ohjelmamuutoksiin tapahtumassa.

Osallistumismaksun voit maksaa

 • Verkkopankin välityksellä
 • Luottokortilla
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
 • Virikeseteleillä
 • Ticket Duo tai Ticket Virike / Ticket Mind & Body -kortilla
 • Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Onlinella
 • ePassilla
 • Virta Eazybreak mobiilimaksulla