213Päivää 19Tuntia 42Minuuttia 33Sekuntia
EtusivuBlogiMitä kuuluu Kympin Naiset: Disa
Disa juoksee

Mitä kuuluu Kympin Naiset: Disa

Kympin Naiset -ryhmä on suunnannut katseensa kohti ensi toukokuun Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021. Tässä blogisarjassa kerromme heidän hyvinvointi- ja liikuntakuulumisiaan sekä kysymme parhaita vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Aikaisemmin julkaistut Kympin Naisten haastattelut voit lukea täältä. Blogisarjan kahdeksannessa osassa pääsemme lukemaan Disan kuulumisia.

Kympin Naiset Disan kuva

Disan kuulumisia

Disalla on takana erikoinen vuosi, jossa on ehtinyt sattua ja tapahtua niin henkilökohtaisessa elämässä kuin liikunnan suhteen. Kesän alussa Disa satutti kehonpainotreeniä tehdessään lantion ja alaselän, jolloin juoksu jäi kokonaan tauolle, ja Disa kuntoutti kroppaa kuntosalilla. Syksyllä Disa palasi taas twerk-tanssin pariin, joka vei kolme arki-iltaa viikossa. Siihen päälle tuli vielä opiskelun aloittaminen ja uuteen päivärytmiin tuntui haastavalta saada mahdutettua juoksulenkkejä. Syksyllä Disa onkin käynyt lenkeillä harvakseltaan, mutta kuntosalin hän on löytänyt uudestaan ja käy mielellään ystävien kanssa treenaamassa. Tällä hetkellä Disan liikuntaviikkoon mahtuu kuntosalia ja tanssia. Toiveissa on saada pian aloitettua myös säännöllisempi lenkkeily.

Haasteita liikunnan suhteen

Disa kertoo haasteekseen sen, ettei hän tykkää treenata aamuisin eikä myöskään illalla pimeään lenkille lähteminen houkuta. Mielummin tekee mieli käpertyä peiton alle katsomaan Netflixiä kuin lähteä ulos. Varmasti tuttu tunne monelle meistä tähän aikaan vuodesta. Disa antaa kuitenkin vinkiksi, sen että pyrkisi liikkumaan, joka päivä jotenkin, oli se sitten hyötyliikuntaa tai ihan 10-15min taukojumppa. Yksin voi olla vaikea lähteä liikkeelle, joten kannattaa yrittää saada kaveri mukaan lenkille tai muuten treenaamaan.

Onnistumisia

Jos Disalla on ollut tänä vuonna liikunnan suhteen haasteita, niin löytyy vuoden ajalta myös suuria onnistumisia! Yksi niistä on upeasti juostu ensimmäinen puolimaraton lokakuun alussa Helsinki City Runilla! Disa onnistui juoksemaan koko matkan ja oli tyytyväinen myös loppuaikaan. Upea suoritus ja vieläpä vähäisellä lenkkeilyllä.

Tällä hetkellä Disan fiilikset ovat monen asian suhteen toiveikkaat; ”Tästä se lähtee uuteen nousuun. Vuosi lähenee loppuaan ja toivotaan että tämän vuoden haasteet ei seuraa mukana uudelle vuodelle. Voisi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä niin juoksun kuin muidenkin asioiden suhteen elämässä” 😊

Kiitos Disa ja paljon tsemppiä. Mahtavaa, että olet mukana Kympin Naisissa! Disan löydät Instagramista @disasood

 

Tule sinäkin mukaan Citroën Naisten Kympille!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: naistenkymppi.www-6.cloudcenter.fi/ilmoittaudu

Edullinen ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti!

Seuraa myös Citroën Naisten Kymppiä Instagramissa ja Facebookissa!