213Päivää 19Tuntia 12Minuuttia 22Sekuntia
EtusivuBlogiMitä kuuluu Kympin Naiset: Eevan haastattelu

Mitä kuuluu Kympin Naiset: Eevan haastattelu

Kympin Naiset -ryhmän jäsenet valmistautuvat innokkaasti kohti Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021! Tässä blogisarjassa kerromme Kympin Naisten hyvinvointi- ja liikuntakuulumisia ja kysymme heiltä parhaita vinkkejä liikuntamotivaation ylläpitämiseen. Blogisarjan aikaisemmat osat pääset lukemaan täältä (Matildan haastattelu) sekä täältä (Jennin haastattelu). Tänään vuorossa on Eevan haastattelu.

Eevan kuulumisia

”Minulle kuuluu hyvää, mutta erilaista arkea kuin aiemmin. Arki rullaa lähinnä etätöiden ja perheen ympärillä. Maaliskuun puolivälistä lähtien olen tehnyt töitä pääsääntöisesti kotoa käsin. Tämä on poistanut arjesta säännöllisen työmatkan tuoman arkiliikunnan, ja liikunta onkin jäänyt aikamoisen vähiin, joten on hienoa päästä harjoittelemaan uudemman kerran Naisten kympille!”, Eeva kertoo kuulumisiaan.
Eevan kuva
Citroën Naisten Kympille tähtääminen ensi keväänä on motivoinut Eevaa aloittamaan marraskuun alusta taas säännöllisempää liikkumista. Lenkkien lisäksi mukaan ovat tulleet kotona tehtävät lihaskuntojumpat.
”Citroën Naisten Kympille tähtääminen asettaa tavoitteen liikkua enemmän, minkä tiedän tekevän hyvinvoinnilleni hyvää. Olen päättänyt liikkua, lenkkeillä ja tehdä lihaskuntotreeneja, joten odotan innoissani säännöllisen liikuntaelämän alkamista.”

Haasteet liikunnan suhteen

Eevan suurin haaste liikunnan suhteen on liikkeelle lähteminen. Arki- ja hyötyliikunta on ollut aikaisemmin Eevalle tärkeä osa liikuntapalettia, mutta etätöiden myötä  esimerkiksi työmatkapyöräily on vähentynyt selkeästi. Kotiin on myös tilattu ostoksia suoraan ja autokin on ollut poikkeuksellisesti käytössä, joten liikunnalle on pitänyt löytää aikaa muuten kuin hyötyliikunnan parista.

”Liikunnan tuomasta hyvästä olosta on tullut kiva fiilis, kun on saanut aikaiseksi lähteä lenkille, nähnyt muitakin kuin koti-ikkunasta näkyviä maisemia ja saanut juoksuaskeliakin otettua! Tai sitten saanut itsensä liikkumaan pyörällä jonnekin”, Eeva kertoo.

Eevan liikuntavinkki

Eevan vinkki liikunnan suhteen on tavoitteiden asettaminen. Kannattaa olla isompi tavoite ja pienempiä tavoitteita, jotka vievät suurempaa tavoitetta kohti.
”Laita itsellesi jokin tavoite, toinen lähelle ja toinen kauas. Esim. itse asetan tavoitteen liikkua jollakin tavalla joka päivä ja laittaa liikunnasta kuvan instaan. Tällä haluan saada aikaiseksi sen, että juoksen Naisten kympin kokonaan ensi keväänä”, Eeva kertoo.
Kiitos Eeva ja tsemppiä säännölliseen liikuntaan! Eevan lenkkeilyä voit seurata Instagramissa @eevaliikkuu

Tule sinäkin mukaan Citroën Naisten Kympille!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: naistenkymppi.www-6.cloudcenter.fi/ilmoittaudu

Edullinen ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti!

Seuraa myös Citroën Naisten Kymppiä Instagramissa ja Facebookissa!