213Päivää 18Tuntia 51Minuuttia 19Sekuntia
EtusivuBlogiMitä kuuluu Kympin Naiset: Saija-Mari
Saija-Marin kuva

Mitä kuuluu Kympin Naiset: Saija-Mari

Kympin Naiset ovat suunnanneet katseensa kohti ensi kevään Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021. Tässä blogisarjassa kerromme heidän hyvinvointi- ja liikuntakuulumisiaan sekä kysymme parhaita vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Aikaisemmin julkaistut Kympin Naisten haastattelut voit lukea täältä. Blogisarjan seitsemännessä osassa pääsemme lukemaan Saija-Marin kuulumisia.

Saija-Mari juoksee

Saija-Marin kuulumisia

”Tällä hetkellä kuuluu taas parempaa! Mulla oli tuossa 2 kuukauden mittainen motivaation puute tauko. Juoksu jäi tauolle ja niin myös kuntosalikin. Jouduin luopumaan kuntosali harrastuksestani lähinnä koronan vaikutuksen vuoksi. Työt ovat siirtyneet etätyöksi, joten kaupunkiin, jossa käyn töissä ja salilla lähteminen vähentyi. Juoksu jäi ihan työuupumuksen vuoksi. Koin paremmaksi itselleni ihan vain levätä. Nyt olen taas alkanut juosta ja taivas miten ihanaa se on!”, Saija-Mari kertoo kuulumisiaan.

Liikuntaviikko: haasteita ja ilon aiheita

Tällä hetkellä Saija-Marilla on kalenterissa viikottain kaksi vakituista treeniä; tiistain kahvakuulatunti ja keskiviikon reaggetton tanssitunti. Näiden lisäksi Saija-Mari käy juoksulenkillä ja tekee kotijumppaa oman jaksamisen mukaan. Kropan kuuntelu on Saija-Marin tärkein vinkki myös muille liikunnan harrastajille; ”Jos tänään ei kovasykkeinen treeni tunnu hyvältä, niin valitse mielummin vaikka lempeä jooga tai kävelylenkki. Muista, että kaikki liikunta on hyväksi. ”

Työuupumus on ollut viime kuukausina Saija-Marin haasteena ja hidastanut tahtia liikunnan suhteen. Itsetutkiskelun myötä Saija-Mari totesi, ettei kroppa kestänyt ihan niin suurta liikuntamäärää yhdistettynä vaativaan työhön, joten pieni pysähtyminen oli paikallaan. ”Olen suorittaja, joten on ollut vaikeaa todeta itselleen että nyt rauhoitut ja vähennät liikkumista.”, Saija-Mari kertoo. Päätös rauhoittumisesta oli kuitenkin oikea, sillä nyt tauon jälkeen on ollut ihanaa palata juoksun, tanssin ja muiden lajien pariin. Saija-Mari on nimittäin uskaltautunut 15 vuoden tauon jälkeen uudelleen tanssitunneille! ”Suosittelen kaikkia uskaltautumaan sellaisen urheilun pariin, johon ei ole uskaltanut vielä lähteä, mutta haluaisi kokeilla.”, Saija-Mari toteaa innostuneena.

Kohti Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021

”Odotan Citroën Naisten Kymppiä super fiiliksillä! Juoksua aion lisätä lähempänä tapahtumaa lisää treeniviikkoihin ja toivon, että saan tavoitteeni saavutettua eli juostua 10km tuntiin! Viime aikoina juoksun osalta kehittyminen on ollut nopeaa ja nousujohteista. Se on palkitsevaa! Myöskään 2 kuukauden tauko ei ole paljoa vaikuttanut saavutettuihin tuloksiin.”

Kiitos Saija-Mari! Saija-Maria voit seurata Instagramissa @saija_mari ja @siskot_treenaa

Tule sinäkin mukaan Citroën Naisten Kympille!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: naistenkymppi.www-6.cloudcenter.fi/ilmoittaudu

Edullinen ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti!

Seuraa myös Citroën Naisten Kymppiä Instagramissa ja Facebookissa!