213Päivää 19Tuntia 33Minuuttia 59Sekuntia
EtusivuBlogiMitä kuuluu Kympin Naiset: Sanna
Sanna juoksee

Mitä kuuluu Kympin Naiset: Sanna

Kympin Naiset ovat suunnanneet katseensa kohti ensi kevään Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021. Tässä blogisarjassa kerromme heidän hyvinvointi- ja liikuntakuulumisiaan sekä kysymme parhaita vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Aikaisemmin julkaistut Kympin Naisten haastattelut voit lukea täältä. Blogisarjan kuudennessa osassa pääsemme lukemaan Sannan kuulumisia.

Sanna juoksee

Sannan kuulumiset

Sanna aloitti syksyllä työn ohessa YAMK-opinnot, joten arki on varsin kiireistä. Opiskelun, työn ja lapsiperhearjen vastapainona toimii hyvin liikunta, joka on tärkeää hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. ”Aloitin vesijuoksun keväällä. Se on hyvin zen laji kuormittuneille aivoille. Jos eksyy ajatuksiinsa, tekniikka hajoaa. On myös ihanaa kuunnella hyvää podcastia pitkällä reippaalla kävelylenkillä luonnon lähellä tai välillä kuunnella pelkkää tuulen huminaa.”, Sanna kertoo.

Liikuntaviikko

Sannan liikuntaviikkoon kuuluu kerran viikossa tunnin vesijuoksu samalla kun hän vie lapsia viikonloppuna uimaan. Ulkona hän lenkkeilee pururadalla ainakin kerran viikossa ja käy kuntoportaissa. Sanna kertoo luopuneensa uimahallikäyntejä lukuunottamatta sisäliikunnasta koronan vuoksi. Liikuntaa hän harrastaa useimmiten vapaapäivinä, sillä työ sairaanhoitajana on ollut tänä vuonna erityisen kuormittavaa eikä liikuntaan aina välttämättä ole olllut energiaa. Sannalle vaikeinta on liikkumaan lähteminen. ”Yritän aina muistaa, että koskaan ei ole kuitenkaan kaduttanut, kun saa itsensä liikkumaan edes vähän, vaikka koneen käynnistäminen kestääkin hetken. Huono lenkki on se, jolle ei lähde ollenkaan, kaikki muu on aina plussaa!”

Onnistumisia liikunnan suhteen

Sanna iloitsee siitä, että vesijuoksutekniikka on kehittynyt vuoden aikana. ”Vesijuoksutekniikkaa on pitänyt hioa, mutta Googlesta tarkistamalla ja harjoittelemalla, en ole enää radan hitain!” Sanna on myös oivaltanut lämmittelyn tärkeyden ennen juoksulenkkiä. ”Se että kävelee 10 minuuttia tai kilometrin ennen kuin lisää vauhtia lenkillä auttaa tosi paljon jaksamaan pidemmälle.”, Sanna toteaa.

Kohti Citroën Naisten Kymppiä 29.5.2021

Sanna kokee, että etenkin tänä vuonna on erityisen tärkeätä, että on jotain mukavaa, mitä odottaa. Citroën Naisten Kymppi ensi toukokuun lopussa tulee olemaan samalla ihana kevään päätös ja kesän aloitus. ”Valmennusryhmään pääsy on ollut ilo ja etuoikeus, tällaiselle perus laiskalle erityisesti.”, Sanna lopettaa.

Suuri kiitos haastattelusta Sanna! Sannan löydät Instagramista @sansazq

Tule sinäkin mukaan Citroën Naisten Kympille!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: naistenkymppi.www-6.cloudcenter.fi/ilmoittaudu

Edullinen ilmoittautumishinta 36€ on voimassa 8.1.2021 asti!

Seuraa myös Citroën Naisten Kymppiä Instagramissa ja Facebookissa!