213Päivää 18Tuntia 21Minuuttia 28Sekuntia
EtusivuUncategorizedTapahtuma siirtyy, uusi päivä on 28.8.2021

Tapahtuma siirtyy, uusi päivä on 28.8.2021

Citröen Naisten Kymppi siirtyy loppukesään. Uusi tapahtumapäivä on 28.8.2021. Tapahtumakeskus sijaitsee Olympiastadioninaukiolla. Siirtopäätös perustuu koronapandemian aiheuttamaan epävarmaan näkymään kevään massatapahtumien järjestämisen mahdollisuudesta.

Meille tärkeintä on osallistujien turvallisuus. Järjestelyorganisaatiolla on kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä turvallisesti poikkeusoloissa. Naisten Kympin järjestelyorganisaatio järjesti viime lokakuussa onnistuneesti Suomen suurimman juoksutapahtuman, Helsinki City Running Dayn.

Kaikki tähän mennessä tulleet ilmoittautumiset Citröen Naisten Kympille siirtyvät automaattisesti uudelle päivämäärälle. Halutessaan osallistuja voi siirtää osallistumisensa elokuun tapahtumaan toiselle henkilölle, tai tehdä siirron kevään 2022 tapahtumaan. Se on tehtävä 2.8. mennessä. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Moni on harjoitellut kuukausia kohti toukokuun tapahtumaa. Naisten Kympin ystävät voivat viimekeväiseen tapaan mitata harjoittelunsa tuloksia 29.5. järjestettävällä #virtuaalikympillä. Virtuaalitapahtumassa jokainen lenkkeilee omalla reitillään 10 km tai 1,6 km eli mailin mittaisen matkan. Tiedotamme lisää Virtuaalikympistä pian nettisivuillamme ja Citröen Naisten Kympin somessa!