87Päivää 23Tuntia 09Minuuttia 24Sekuntia
EtusivuUncategorizedYstävänpäivätarjous voimassa 14.2.!

Ystävänpäivätarjous voimassa 14.2.!

Ilmoittaudu nyt yhdessä ystäväsi kanssa Citroën Naisten Kympille tai matalan kynnyksen uutuusmatkalle, LadieSmilelle! Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme edulliset kimppahinnat:

2 henkilöä Citroën Naisten Kympille yhteishintaan 75 euroa (norm. 86 e) tai

2 henkilöä LadieSmilelle yhteishintaan 50 euroa (norm. 58 e).

Edun saat, kun molemmat henkilöt ilmoitetaan yhtä aikaa ja käytetään koodia NKYSTAVAKYMPPI21 Naisten Kympille tai koodia NKYSTAVAMAILI21 LadieSmilelle.

Kampanjahinta on voimassa 14.2.2021 kun kaksi juoksijaa rekisteröityy samassa varauksessa samalle matkalle (Naisten Kymppi tai LadieSmile).

Ohje: Ilmoita ensimmäinen henkilö normaalisti haluamallesi juoksumatkalle, hyväksy normaalihinta (tarjous määrittyy vasta lopussa) ja ehdot.

Yhteenvetosivulla klikkaa ”Lisää toinen juoksija”. Lisää toisen juoksijan tiedot samaan varaukseen. Hyväksy ehdot.

Tämän jälkeen siirry kassalle ja syötä kyseisen matkan etukoodi (NKYSTAVAKYMPPI21 tai NKYSTAVAMAILI21) sille varattuun kenttään. Klikkaa ”Käytä koodi” ja hinta muuttuu ystävänpäivän tarjoushinnaksi.

Valitse maksutapasi (kortti, verkkopankki tai MobilePay).

Huomaathan, että työnantajan tarjoamat liikuntaedut (Smartum, Edenred, ePassi, TYKY, Eazybreak) eivät käy kampanjassa maksuvälineenä eikä kampanjaan voi yhdistää muita etuja tai tarjouksia (esim. opiskelija).