246Päivää 17Tuntia 55Minuuttia 47Sekuntia
EtusivuIlmoittaudu

ILMOITTAUDU ->

Ilmoittautuminen toistaiseksi suljettu

 1. Naisten Kymppi siirtyy kuluvan vuoden elokuusta kevääseen 2021. Suomen suurimman naisten lenkkeilytapahtuman uusi päivämäärä on 29. toukokuuta 2021. Uusien tapahtumia koskevien linjausten odottaminen kesäkuun alkuun asti olisi ollut tuotantojemme kannalta kestämätöntä, joten teimme nähdäksemme ainoan oikean mahdollisen ratkaisun. Emme myöskään tässä vaiheessa voi taata epidemian leviämisen kannalta täysin turvallisia olosuhteita osallistujillemme, tapahtumassa työskenteleville tai yrityskumppaneillemme.

Citroën Naisten Kympin lykkääminen elokuulta myöhäisemmäksi syksyyn ei valitettavasti ole enää mahdollista, joten vaihtoehdoksi jäi siirtää tapahtuma suoraan ensi kevääseen. Me järjestäjät olemme erittäin pahoillamme, ettemme tänä vuonna voi järjestää Naisten Kympin ystäville tapahtumaa, jota on odotettu. Meille osallistujien ja tapahtumassa työskentelevien turvallisuus ja terveys on ensisijaisen tärkeintä, joten toivomme myös teidän ymmärrystä päätöksellemme.

Osallistumismaksu sisältää->

 • Runsas maalihuolto
 • Tuotekassi täynnä herkullista syötävää ja tuotenäytteitä
 • Kello 12.00 lavalla AIKAKONE
 • Tapahtumapaita, -ranneke
 • Juoksija-lehti, joka sisältää Naisten Kympin infolehden
 • 10km reittihuolto
 • Iltapäivällä Banda Caribe -Bändi

Lisätietoa

 • Citroën Naisten Kympin T-paitaa on nyt saatavana 6 kokoa = XS-XXL!
 • Citroën Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten, nuorten  ja aikuisten yleisurheilutoimintaan.
 • Tilaa osallistujapaketti suoraan kotiin ( 31.3.2021 mennessä ilmoittautuessa)
  Saat ja juoksuvinkit jo ennakkoon! paketti kotiin 4,90 €
 • Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Rannekkeen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Ilmoittautumismaksut 2021

Päivitetään lähiaikoina

Lahjakortti

Liikunnalliselle ystävälle, vaimolle tai äidille lahjaksi sopii mainiosti esimerkiksi osallistuminen vuoden merkittävimpään liikuntapäivään!

Voit hankkia lahjakortin Citroën Naisten Kympille 29.05.2021 seuraavasti:

Aloita lahjakortin tilaaminen ilmoittamalla osallistuja normaalisti tapahtumaan ja maksamalla hänen osallistumisensa. HUOM! Ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti osallistujan sähköpostiosoitteeseen, joten mikäli kyse on yllätyksestä, ilmoita osallistuja mukaan omalla sähköpostiosoitteellasi. Sähköpostin voi muuttaa myöhemmin kirjautumalla osallistujan ilmoittautumisprofiiliin vahvistusviestissä tulevilla tunnuksilla.

Lähetä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiviesti otsikolla ”Lahjakortti” osoitteeseen naistenkymppi@sul.fi ja kerro että ostit lahjakortin, sekä saajan nimi. Lähetämme lahjakortin sähköisesti.

Täydelliseen lahjaan voi liittää osallistumisen lisäksi myös jotain muuta liikuntaan liittyvää, vaikkapa yhteiset lenkkitreffit kuukausittain.