ILMOITTAUTUMISEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Ilmoittautuminen liikuntaedulla on helppoa! Meille käy kaikki markkinoilla olevat liikuntaetupalvelut: Smartum (SmartumPay, Smartum-setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksu, Virikesetelit) ja Tyky-setelit. Liikuntaedulla voi maksaa vain osallistumismaksun, ei lisäpalveluita (kuten paita, postitus, osallistujavakuutus).

Muistathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, joten voit maksaa vain oman ilmoittautumisen. Maksaessasi oman ilmoittautumisesi liikuntaedulla, et voi samalla ilmoittaa toista henkilöä. Mikäli haluat ilmoittaa useampia henkilöitä eri maksutavalla, tulee heidän ilmoittautumisensa tehdä erikseen.

Ilmoittautuminen liikuntaedulla tapahtuu näin:
1.
 Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme tai suoraan tästä.

Maksukohdassa (kassalla) valitse Epassi (maksutapa) tai liikuntaetu -> sitten valitse käytettävä liikuntaetu ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä.

Mikäli valitsit lisäpalveluita, siirry maksamaan ne verkkopankkiin/luottokortilla/MobilePaylla.

Järjestelmästä tulee automaattiviesti liikuntaetumaksutavasta ja ohjeet maksamiseen. Mikäli maksat ePassilla, ohjaa järjestelmä sinut suoraan ePassin kirjautumiseen.

  1. Seuraavaksi kirjaudu käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa Naisten Kymppi / Suomen Urheiluliitto ry, tai jos käytät seteleitä, lähetä ne toimistoomme (alla osoitetiedot).
  2. Mikäli käytössäsi on Edenredin liikuntaetu, kirjoita sovelluksessa nimesi Lisätiedot käyttöpaikalle-kenttään. Muiden liikuntaetupalveluntarjoajien kuitissa maksajan nimi näkyy automaattisesti.

Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja kuitattu järjestäjän toimesta. ePassi-maksut (jotka on tehty ilmoittautumisen yhteydessä maksutapana) kuittaantuvat automaattisesti.

Setelien toimitus postitse: Suomen Urheiluliitto/Naisten Kymppi, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa.

Lisätietoja: naistenkymppi@sul.fi

Alennukset

Kaikki Naisten Kympin alennukset myönnetään kulloinkin voimassa olevasta normaalihintaisesta täysimääräisestä Naisten Kymppi -hinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä samasta ilmoittautumisesta voi saada useampaa alennusta.

Muutokset aikatauluissa ja ohjelmassa

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja muihin mahdollisiin ohjelmamuutoksiin tapahtumassa.