Ohjeita osallistujalle

Osallistujapaketti

Voit tilata Naisten Kympin osallistujapaketin postitse kotiin toimitettuna hintaan 5,90 € (tilaa ja maksa 10.4.2024 mennessä). Huom! Paketit postitetaan vain postituksen erikseen tilanneille. Pakettiin sisältyy paidan ja rannekkeen lisäksi Naisten Kympin infolehden. Paketit saapuvat postissa  pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Huomaathan, että mikäli ostat ajanottopalvelun, ajanottosirun sisältävä numerolappu tulee noutaa tapahtumapaikalta, sitä ei postiteta. 

Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmin, voit 10.4.2024 asti lisätä tilauksellesi paketin postituksen.
Huomioithan, että 11.4.2024 jälkeen paketin toimitustapaa ei voi muuttaa.

Osallistujapaketin voit noutaa QR-koodilla perjantaina 24.5.2024 kello 15-19 tai lauantaina 25.5.2024 kello 10 alkaen tapahtuma-alueelta. (koodi lähetetään noin viikko viikkoa ennen tapahtumaa)

Osallistujaranneke

Osallistujapaketin mukana on Naisten Kymppi -osallistujaranneke. Ranneke oikeuttaa osallistumaan tapahtumaan ja sen palveluihin. Rannekkeen tulee olla kiinnitettynä ranteeseesi ja näkyvissä koko tapahtuman ajan. Kiinnitys on kertakäyttöinen, joten laita ranneke vasta tapahtumapäivänä ranteeseesi. Saat maalissa ranneketta vastaan tuotekassin ja pientä purtavaa. Naisten Kymppi ei vastaa kadonneista rannekkeista, eikä niitä korvata uusilla maksutta.

Huom! Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Rannekkeen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Naisten Kymppi T-paita

Osallistujapaketin mukana saat Stadiumin Naisten Kymppi T-paidan. T-paitoja on 6 eri kokoa: XS, S, M, L, XL ja XXL. Mikäli T-paitasi on väärän kokoinen, sen voi vaihtaa tapahtuma-alueen infopisteessä lauantaina, mikäli kokoja on jäljellä. Materiaali 100 % kierrätyspolyesteria.

Naisten Kymppi T-paidat

Info

Naisten Kympin info sijaitsee tapahtuma-alueella Töölönlahden puistossa. Infossa hoidetaan ilmoittautumiseen liittyvät asiat. Info on auki pe 15-19  la klo 10 alkaen.

Osallistujavakuutus

Osallistujavakuutus on kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Naisten Kympin aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva, invaliditeettiturva, kuolinturva). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €)  ja se on voimassa tapahtumapäivänä. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

Pyydä vakuutustunnus tapaturman sattuessa naistenkymppi@sul.fi

Ensiapu

Ensiapupisteet sijaitsevat tapahtuma-alueella ja reitin varrella. Vakavampien tapaturmien hoito tapahtuu Helsingin alueen päivystävissä sairaanhoitoyksiköissä tai yksityisissä päivystävissä sairaaloissa potilaan niin halutessa. Potilaan tulee kuitenkin varautua itse maksamaan mahdolliset hoitokulut ja toimittamaan korvaushakemus If:lle.

Tavarasäilytys

Tavarasäilytys sijaitsee Musiikkitalolla, jonne kulku Kansalaistorin puolelta. Seuraa opasteita. Voit jättää tavarasi (ei arvoesineitä) tavarasäilytykseen. Ennakkoon ostettuna 3 euron  hintaan. Osto onnistuu kirjautumalla omaan profiiliin.  Tavarasäilytys tapahtumassa paikan päällä maksaa 5 €. Tavarasäilytyksen voi maksaa tapahtumassa kortilla. Jos maksat käteisellä, varaathan ruuhkan välttämiseksi tasarahan! Ruuhkaisinta tavarasäilytyksessä on noin puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten tavarat kannattaa jättää aikaisemmin, mikäli mahdollista.

Pukutila

Saavuthan paikalle lenkkivaatteissa.

WC

Tapahtuma-alueella on runsaasti vessoja. Vessoja siistitään jatkuvasti päivän aikana ja vessoissa on käsien desinfiointiainetta. Ruuhkahuippu vessoihin on n. puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten kannattaa ajoittaa käynti aikaisemmaksi, mikäli mahdollista. Myös reitillä on vessoja juomapisteiden yhteydestä.

Reitti

Juomapisteet

Reitin varrella on kaksi vesipistettä n. 3 km ja n. 7 km kohdilla. Vesipisteissä on vessoja. Lämpimänä päivänä on hyvä ottaa mukaan oma vesipullo, jota voi täyttää myös reitin varren juomapisteillä. 

Redbull antaa siivet loppusuoralla.

Yritysten omat virkistyspisteet

Yritykset voivat laittaa tapahtuman reitin varrelle omille osallistujilleen tarkoitetun virkistyspisteen. Piste tulee pystyttää reitiltä syrjään ja merkitä yksityiseksi juomapisteeksi, jotta muut osallistujat eivät tulkitsisi sen palvelevan kaikkia. Virkistyspiste ei saa häiritä reitillä, kadulla tai puistoissa liikkumista, eikä Naisten Kympin virallisia juottopisteitä tai esiintymispisteitä. Kaupungin yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa. Kaikki roskat pitää viedä pois, eikä kaupungin roska-astioita saa täyttää äärimmilleen. Lähetämme siivoamattomista virkistyspisteistä kyseiselle yritykselle laskun. Naisten Kympin järjestyksenvalvojien ja poliisin antamia ohjeita tulee noudattaa.

Mitään Naisten Kympin osallistujiin kohdistuvaa markkinointia ei saa harjoittaa (suuret banderollit, jaettavat materiaalit yms. ovat kiellettyjä). Lähetämme luvattomasta markkinoinnista reitillä kyseiselle yritykselle laskun. Virkistyspisteiden paikkoja ei voi varata etukäteen, eikä niistä tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Lähtö- ja maalialueelle tai tapahtuma-alueelle ei voi pystyttää virkistyspistettä.

Maaliintulo

Ethän jää odottamaan kaveria heti maalialueelle, ettei maali ruuhkaannu! Etene maalialueella ja maalihuollossa ripeästi ja sovi kavereiden kanssa tapaaminen kauemmaksi. Tapahtuma-alueella on runsaasti puistomaista piknik-tilaa ja loungeja.

Valokuvien käyttöoikeus

Naisten Kympillä on vapaa käyttöoikeus Naisten Kympin tapahtuma-alueella ja tapahtuman reitillä ottamilleen kuville.

Bussien pysäköinti

Busseille ei ole järjestetty erillistä pysäköintialuetta järjestäjän toimesta. HUOM! Bussit eivät voi ajaa tapahtuma-alueelle.

Huolehdi ympäristöstäsi

Naisten Kymppi on sitoutunut Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Pyrimme tapahtumassa mahdollisimman tehokkaaseen jätteiden kierrätykseen ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Tapahtuma-alueella on roska-astioita ja roskien lajittelupisteitä, jonne toivomme kaikkien osallistujien huolehtivan omat roskansa.

Myynnissä Naisten Kympillä

Myymme osallistujille lenkin jälkeen jäljellä olevia paitoja hintaan 5 €.

Naisten Kympin palautekysely

Naisten Kymppi lähettää kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa antaneille automaattisesti palautekyselyn heti tapahtuman jälkeen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Naisten Kymppi 2025 osallistumisia.

Seuraa nettisivuja

Kannattaa käydä tarkistamassa mahdolliset viimehetken muutokset sivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

https://naistenkymppi.fi/
#naistenkymppi  #kävellenkinkerkiää

Lähtöjärjestelyt

Ensimmäinen lähtö tapahtuu klo 13. Erityisen tärkeää on, että osallistujat valitsevat kuntonsa mukaisen lähtöpaikan.

Ensimmäisenä matkaan lähtevät LadieSmile by Ice Power osallistujat.

________________

Valitsethan oman kuntosi mukaisen lähtöryhmän!

Naisten Kympin lähtö on porrastettu neljään eri ryhmään: 

13.15  Lähtöryhmä 1. Kuuma ryhmä + juoksijat koko reitti juosten alle 1.20 t

13.20 Lähtöryhmä 2. Hölkkääjät sekä juoksua ja kävelyä vuorottelevat

13.25 Lähtöryhmä 3. Kuntokävelijät

13.30 Lähtöryhmä 4. Kävelijät 

Tällä porrastuksella pyritään ehkäisemään ruuhkien syntymistä reitillä ja varmistamaan kaikille osallistujille mahdollisimman mukava lenkkikokemus.

Yhteistyöllä ja toiset huomioimalla luomme jokaiselle mukavan lenkkikokemuksen!