Ohjeita osallistujalle

 

Osallistujapaketti

Voit tilata Naisten Kympin osallistujapaketin postitse kotiin toimitettuna hintaan 5,90 € (tilaa ja maksa 25.3.2024 mennessä). Huom! Paketit postitetaan vain postituksen erikseen tilanneille. Pakettiin sisältyy paidan ja rannekkeen lisäksi Naisten Kympin infolehden. Paketit saapuvat postissa  pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Huomaathan, että mikäli ostat ajanottopalvelun, ajanottosirun sisältävä numerolappu tulee noutaa tapahtumapaikalta, sitä ei postiteta. 

Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmin, voit 25.3.2024 asti lisätä tilauksellesi paketin postituksen.
Huomioithan, että 26.3.2024 jälkeen paketin toimitustapaa ei voi muuttaa.

Mikäli et tilaa postituspalvelua, voit valita osallistujapaketin noudon joko Stadium Forum -myymälästä, tai tapahtumapaikalta.

Osallistujapaketin voit noutaa QR-koodilla Stadium Forumista torstaina 16.5. klo 14-19. Koodi lähetetään tiistaina 14.5. (valittavissa 22.4. asti)

tai

tapahtuma-alueelta Töölönlahden puistosta perjantaina 24.5.2024 kello 15-19 tai lauantaina 25.5.2024 kello 10 alkaen. Koodi lähetetään muutama päivä ennen tapahtumaa.

Osallistujaranneke

Osallistujapaketin mukana on Naisten Kymppi -osallistujaranneke. Vuonna 2024, tapahtuman 40-vuotisjuhlavuonna, osallistujille jaetaan rannekkeen sijaan hauska neonvärinen hikipanta. Panta oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumaan tapahtumaan ja sen palveluihin. Hikipannan tulee olla  näkyvissä koko tapahtuman ajan. Voit pitää pantaa päässä, kaulassa tai vaikka ranteessa. Saat maalissa pantaa vastaan tuotekassin ja pientä purtavaa. Naisten Kymppi ei vastaa kadonneista hikipannoista, eikä niitä korvata uusilla maksutta.

Huom! Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Osallistumisoikeuden voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Naisten Kymppi T-paita

Osallistujapaketin mukana saat Stadiumin Naisten Kymppi T-paidan. T-paitoja on 6 eri kokoa: XS, S, M, L, XL ja XXL. Mikäli T-paitasi on väärän kokoinen, sen voi vaihtaa tapahtuma-alueen infopisteessä lauantaina, mikäli kokoja on jäljellä. Materiaali 100 % kierrätyspolyesteria.

Naisten Kymppi T-paidat

Info

Naisten Kympin info sijaitsee tapahtuma-alueella Töölönlahden puistossa. Infossa hoidetaan ilmoittautumiseen liittyvät asiat. Info on auki pe 15-19  la klo 10 alkaen.

Osallistujavakuutus

Osallistujavakuutus on kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Naisten Kympin aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva, invaliditeettiturva, kuolinturva). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €)  ja se on voimassa tapahtumapäivänä. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

Pyydä vakuutustunnus tapaturman sattuessa naistenkymppi@sul.fi

Ensiapu

Ensiapupisteet sijaitsevat tapahtuma-alueella ja reitin varrella. Vakavampien tapaturmien hoito tapahtuu Helsingin alueen päivystävissä sairaanhoitoyksiköissä tai yksityisissä päivystävissä sairaaloissa potilaan niin halutessa. Potilaan tulee kuitenkin varautua itse maksamaan mahdolliset hoitokulut ja toimittamaan korvaushakemus If:lle.

Varustesäilytys

Varustesäilytys sijaitsee Musiikkitalolla, jonne kulku Kansalaistorin puolelta. Seuraa opasteita. Varustesäilytys on avoinna 25.5. kello 10-16.30. Voit jättää tavarasi (ei arvoesineitä) varustesäilytykseen. Ennakkoon ostettuna 3 euron  hintaan. Osto onnistuu kirjautumalla omaan profiiliin.  Varustesäilytys tapahtumassa paikan päällä maksaa 5 €. Varustesäilytyksen voi maksaa tapahtumassa kortilla. Jos maksat käteisellä, varaathan ruuhkan välttämiseksi tasarahan! 

Jos maksat käteisellä, varaathan asioinnin nopeuttamiseksi tasarahan 5 €! Viethän tavarasi varustesäilytykseen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä lähtöä.

Pukutila

Saavuthan paikalle lenkkivaatteissa. Tapahtuma-alueella ei
ole pukutiloja eikä suihkuja käytössä

WC

Tapahtuma-alueella on runsaasti vessoja. Vessoja siistitään jatkuvasti päivän aikana ja vessoissa on käsien desinfiointiainetta. Ruuhkahuippu vessoihin on n. puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten kannattaa ajoittaa käynti aikaisemmaksi, mikäli mahdollista. Myös reitillä on vessoja juomapisteiden yhteydestä.

Reitti

Juomapisteet

Reitin varrella on kaksi vesipistettä n. 3 km, 6,5 km ja 7,5 km kohdilla, sekä Redbull-piste 9 km kohdalla. Vesipisteissä on vessoja. Lämpimänä päivänä on hyvä ottaa mukaan oma vesipullo, jota voi täyttää myös reitin varren juomapisteillä. 

Yritysten omat virkistyspisteet

Yritykset voivat laittaa tapahtuman reitin varrelle omille osallistujilleen tarkoitetun virkistyspisteen. Piste tulee pystyttää reitiltä syrjään ja merkitä yksityiseksi juomapisteeksi, jotta muut osallistujat eivät tulkitsisi sen palvelevan kaikkia. Virkistyspiste ei saa häiritä reitillä, kadulla tai puistoissa liikkumista, eikä Naisten Kympin virallisia juottopisteitä tai esiintymispisteitä. Kaupungin yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa. Kaikki roskat pitää viedä pois, eikä kaupungin roska-astioita saa täyttää äärimmilleen. Lähetämme siivoamattomista virkistyspisteistä kyseiselle yritykselle laskun. Naisten Kympin järjestyksenvalvojien ja poliisin antamia ohjeita tulee noudattaa.

Mitään Naisten Kympin osallistujiin kohdistuvaa markkinointia ei saa harjoittaa (suuret banderollit, jaettavat materiaalit yms. ovat kiellettyjä). Lähetämme luvattomasta markkinoinnista reitillä kyseiselle yritykselle laskun. Virkistyspisteiden paikkoja ei voi varata etukäteen, eikä niistä tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Lähtö- ja maalialueelle tai tapahtuma-alueelle ei voi pystyttää virkistyspistettä.

Maaliintulo

Ethän jää odottamaan kaveria heti maalialueelle, ettei maali ruuhkaannu! Etene maalialueella ja maalihuollossa ripeästi ja sovi kavereiden kanssa tapaaminen kauemmaksi. Tapahtuma-alueella on runsaasti puistomaista piknik-tilaa ja loungeja.

Valokuvien käyttöoikeus

Naisten Kympillä on vapaa käyttöoikeus Naisten Kympin tapahtuma-alueella ja tapahtuman reitillä ottamilleen kuville.

Bussien pysäköinti

Busseille ei ole järjestetty erillistä pysäköintialuetta järjestäjän toimesta. HUOM! Bussit eivät voi ajaa tapahtuma-alueelle.

Huolehdi ympäristöstäsi

Naisten Kymppi on sitoutunut Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Pyrimme tapahtumassa mahdollisimman tehokkaaseen jätteiden kierrätykseen ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Tapahtuma-alueella on roska-astioita ja roskien lajittelupisteitä, jonne toivomme kaikkien osallistujien huolehtivan omat roskansa.

Myynnissä Naisten Kympillä

Myymme osallistujille lenkin jälkeen jäljellä olevia paitoja hintaan 5 €.

Naisten Kympin palautekysely

Naisten Kymppi lähettää kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa antaneille automaattisesti palautekyselyn heti tapahtuman jälkeen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Naisten Kymppi 2025 osallistumisia.

Seuraa nettisivuja

Kannattaa käydä tarkistamassa mahdolliset viimehetken muutokset sivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

https://naistenkymppi.fi/
#naistenkymppi  #kävellenkinkerkiää

Lähtöjärjestelyt

Ensimmäinen lähtö tapahtuu klo 13. Erityisen tärkeää on, että osallistujat valitsevat kuntonsa mukaisen lähtöpaikan.

Ensimmäisenä matkaan lähtevät LadieSmile by Ice Power osallistujat.

________________

Valitsethan oman kuntosi mukaisen lähtöryhmän!

Naisten Kympin lähtö on porrastettu kolmeen eri ryhmään: 

13.15  Lähtöryhmä 1. Juoksijat koko reitti juosten alle 1.20 t

13.20 Lähtöryhmä 2. Hölkkääjät sekä juoksua ja kävelyä vuorottelevat

13.25-13.35 Rullaava lähtö, kaikki kävelijät

Tällä porrastuksella pyritään ehkäisemään ruuhkien syntymistä reitillä ja varmistamaan kaikille osallistujille mahdollisimman mukava lenkkikokemus.

Yhteistyöllä ja toiset huomioimalla luomme jokaiselle mukavan lenkkikokemuksen!