Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen

Uudet ryhmät

Naisten Kympille on mahdollista ilmoittautua myös ryhmänä. Ryhmäilmoittautumisen yhteydessä ryhmälle tulee valita yhteyshenkilö, joka luo käyttäjätunnukset Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmään. Ryhmänvetäjä voi toimia ryhmän yhteyshenkilönä, vaikka ei itse osallistuisikaan Naisten Kympille. Ryhmänvetäjä voi lisätä muut jäsenet ryhmään tai lähettää muille osallistujille linkin, millä he pääsevät itse lisäämään tietonsa ryhmään.

Osallistujapakettien toimitus

Ryhmän osallistujapaketit (sisältää osallistujarannekkeen ja t-paidan) voidaan toimittaa postitse (vain ennakkoilmoittautujille), jolloin osallistumismaksuun lisätään paketin toimituskulut. Paketit on mahdollista tilata jokaiselle osallistujalle omaan kotiosoitteeseen (5,90€/osallistuja). Huom! Vain kotiosoitteet ovat sallittuja ja osallistujapaketit lähetetään yksilöpaketteina. Osallistujapaketit on myös mahdollista noutaa tapahtuma-alueen infopisteestä tai Stadium Forumista myöhemmin ilmoitettuna päivänä ilman toimituskuluja.

Osallistumismaksun maksaminen

Kun ryhmän ilmoittautuminen on valmis, voi ryhmänvetäjä maksaa ryhmän osallistumismaksut verkkopankin kautta, luottokortilla tai järjestelmästä otettavalla laskulla.

Ilmoittaudu