Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen

Uudet ryhmät

Naisten Kympille on mahdollista ilmoittautua myös ryhmänä. Ryhmäilmoittautuminen vaatii y-tunnuksen.

Ryhmäilmoittautumisen yhteydessä ryhmälle tulee valita yhteyshenkilö, joka luo käyttäjätunnukset Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmään. Ryhmänvetäjä voi toimia ryhmän yhteyshenkilönä, vaikka ei itse osallistuisikaan Naisten Kympille. Ryhmänvetäjä voi lisätä muut jäsenet ryhmään tai lähettää muille osallistujille linkin, millä he pääsevät itse lisäämään tietonsa ryhmään.

Osallistujapakettien toimitus

Ryhmänjohtaja voi valita osallistujille postituksen kotiin tai osallistuja voi sen tehdä muokkaamalla omaa profiilia. Jolloin osallistuja maksaa itse postimaksun. Ryhmän osallistujapaketit (sisältää osallistujarannekkeen, t-paidan ja lehden) voidaan toimittaa postitse (vain 21.4. mennessä postituksen maksaneille), jolloin osallistumismaksuun lisätään paketin toimituskulut. Paketit on mahdollista tilata jokaiselle osallistujalle omaan kotiosoitteeseen (5,90€/osallistuja). Huom! Vain kotiosoitteet ovat sallittuja ja osallistujapaketit lähetetään yksilöpaketteina. Osallistujapaketit on myös mahdollista noutaa tapahtuma-alueen infopisteestä 24-25.5. tai Stadium Forum myymälästä 16.5. kello 14-19 ilman toimituskuluja.

Osallistumismaksun maksaminen

Kun ryhmän ilmoittautuminen on valmis, voi ryhmänvetäjä maksaa ryhmän osallistumismaksut verkkopankin kautta, luottokortilla tai järjestelmästä otettavalla laskulla.

Ilmoittaudu