Usein kysytyt kysymykset

Missä ja milloin tapahtuma järjestetään?

Vuoden 2023 Naisten Kympin tapahtuma-alue on Töölönlahden puistossa, Helsingissä. Puisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, Keskustakirjasto Oodin ja Sanomatalon pohjoispuolella. Tapahtuman päivämäärä on la 25.5.2024.

Onko tapahtuma-alue kaikille avoin?

Tapahtuma-alueelle pääsevät vai osallistumismaksun maksaneet henkilöt.

Kuka voi osallistua? En jaksa juosta kymmentä kilometriä, pärjäänkö?

Naisten Kympille voi osallistua jokainen, joka pystyy juoksemaan, hölkkäämään, kävelemään tai sauvakävelemään 10 kilometriä (Naisten Kymppi) tai 1,6 kilometriä eli yhden mailin (LadieSmile). Kympillä aikaa reitin kiertämiseen on 3 tuntia, joten hidaskin kävelijä voi nauttia tapahtumasta ilman paineita! Tapahtuman nimestä huolimatta voivat myös miehet osallistua.

Olen ilmoittautunut kympille, mutta haluaisinkin osallistua lyhyemmälle LadieSmilelle. Voinko vaihtaa matkaani?

Voit toki. Muutoksesta lyhyemmälle matkalle ei tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Varmistathan kuitenkin, että starttaat juuri LadieSmilen lähtöryhmässä ja lähdet oikealle reitille.

Olen ilmoittautunut LadieSmilelle, mutta haluaisinkin osallistua 10 kilometrin matkalle. Voinko vaihtaa matkaani?

Voit vaihtaa pidemmälle matkalle. Se onnistuu maksamalla erotus maksamasi LadieSmilen osallistumismaksun ja 10 kilometrin Naisten Kympin tämänhetkisen osallistumismaksun välillä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme naistenkymppi@sul.fi, niin saat tarkemmat ohjeet ja maksutiedot.

Olen ilmoittautunut tapahtumaan, mutta olenkin matkoilla/sairastuin. Voinko peruuttaa osallistumiseni? Palautetaanko osallistumismaksuni?

Osallistumista ei voi peruuttaa eikä osallistumismaksua palauteta, mutta voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle. Siirrosta ei tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Voit antaa osallistujarannekkeesi tai sen saamiseen oikeuttavan QR-koodin sisältävän sähköpostin henkilölle, joka osallistuu puolestasi. Mikäli osallistumiseesi sisältyy ajanotto, ota yhteys asiakaspalveluumme naistenkymppi@sul.fi, niin vaihdamme osallistujan tiedot, jotta tuloslistassa näkyy oikea nimi.

Olen tilannut osallistujapaketin (osallistujaranneke, t-paita, infolehti) postitse kotiin. Milloin paketti postitetaan minulle?

Paketit postitetaan kotiinkuljetuksen tilanneille (maksullinen lisäpalvelu) noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa.  Mikäli et ole saanut pakettiasi viimeistään tapahtumaviikon alussa, otathan yhteyttä naistenkymppi@sul.fi. Huom! Pidäthän osoitetietosi ajan tasalla ilmoittautumisjärjestelmässä! Paketit postitetaan huhtikuun lopun osoitetietojen mukaan. Annetun osoitteen tulee olla yksityishenkilön kotiosoite.

Kuinka voin muokata tietojani ilmoittautumisen jälkeen?

On tärkeää, että tietosi pysyvät ajan tasalla. Mikäli tietosi muuttuvat, voit kirjautua omaan osallistujaprofiiliisi ja muuttaa tietojasi 21.4. asti. Olet saanut tunnukset profiiliisi osallistumisvahvistuksessa.

Mistä noudan osallistujapakettini?

Mikäli et ole tilannut osallistujapaketin kotiinkuljetusta (maksullinen lisäpalvelu), voit valita noutopaikaksi joko Stadium Forum -myymälän, tai tapahtuma-alueen.

Mikäli valitset noutopaikaksi Stadium Forumin, voit noutaa osallistujapakettisi sieltä torstaina 16.5. klo 14-19.

Tapahtuma-alueelta, Töölönlahden puistosta, nouto tapahtuu ennen tapahtumaa perjantaina klo 15-19, tai lauantaina klo 10 alkaen. Tulethan ajoissa! Osallistujapaketit noudetaan teltasta, joka on merkitty kyltillä ”PAIDAT”. Epäselviä tapauksia ja muita kysymyksiä varten on oma INFO-palvelupisteensä.

Mikäli olet tilannut ajanoton, saat sitä varten ajanottosirulla varustetun rintanumeron INFO-pisteeltä.

Saanko vahvistuksen ilmoittautumisestani?

Kyllä, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (lähettäjä Naisten Kymppi). Mikäli et löydä vahvistusviestiä, tarkastathan roskapostikansiosi. Lisäksi tulet saamaan tärkeää osallistujainfoa n. 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Onko tapahtumassa ajanotto? Onko reitti tarkastusmitattu?

Naisten Kymppi ei ole kilpailu, mutta v. 2023 alkaen osallistujan on halutessaan mahdollista käyttää ajanottopalvelua. Ajanotto on maksullinen lisäpalvelu. Reitti on virallisesti mitattu.

Naisten Kympillä pääasia on liikunnasta nauttiminen ja yhdessäolo! Jokainen voi tietysti halutessaan koetella omia rajojaan, ajanotolla tai ilman. Nopeille juoksijoille  luodaan mahdollisuus tavoitella kovaa aikaa sijoittamalla nopeat juoksijat keskenään ensimmäiseen lähtöryhmään.

Ovatko reitit esteettömiä? Voinko osallistua pyörätuolilla?

LadieSmilen (1,6 km) reitti soveltuu mainiosti myös pyörätuolille. 10 kilometrin reitillä sen sijaan on sekä hiekkatietä että nupukiviä, joten emme suosittele sitä pyörätuolikelaajille.

Miten ilmoitan yrityksen tai ryhmän?

Ohjeet yritys- ja ryhmäilmoittautumiseen löydät täältä.

Miten jaksan juosta 10 kilometriä?

Katso Naisten Kympin virallisen valmentajan Rebekka Jaakkolan keven juoksun salaisuudet täältä.