EtusivuLahjoita juoksemalla!

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Voit tukea haluamaasi hyväntekeväisyyskohdetta osallistumalla tapahtumaan ja tehdä kaksin verroin hyvää!

Suomen Urheiluliitto on tuonut Suomessa täysin uuden hyväntekeväisyysulottuvuuden juoksutapahtumiinsa. Osallistujat voivat halutessaan tukea omaa varainkeruukohdettaan perustamalla Oma keräyksen valitsemalleen kohteelle.

Naisten Kympin ja muiden Urheiluliiton juoksutapahtumien tuotto menee edelleen lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan tukemiseen, kuten ennenkin. Kaikki Oma keräyksen kautta tehdyt lahjoitukset menevät suoraan ja lyhentämättömänä valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

Näin keräys toimii

  1.  Ilmoittaudu normaalisti mukaan Naisten Kympille
  2. Valitse ilmoittautuessasi kohde, jota haluat tukea Omalla keräykselläsi ja perusta keräyssivu saamastasi linkistä kohteen keräyssivuilla. Voit myös luoda hyväntekeväisyyskeräyksen myöhemmin.
  3. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi

Suomen Urheiluliiton omana keräyskohteena on perinteikäs Kunniakierros, jonka kautta tuetaan suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintaa.

#kaksitavoitetta #omakeräys

 

Pääkeräyskohteet

Kunniakierros on jo 36 kertaa järjestetty varainkeruumuoto, johon osallistuu vuosittain noin 170-200 SUL:n jäsenseuraa. Seurat järjestävät alueellaan lasten ja nuorten urheilutoimintaa sekä liikuntakasvatusta. Nyt myös sinä voit auttaa tätä työtä!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä edistetään syöpätutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Keräyksellä kerätyt varat siirtyvät syöpätutkijoille nopeasti apurahojen muodossa ja lisäksi keräyksellä rahoitetaan syöpäpotilaiden neuvonta- ja tukipalveluita.

Sydänliitto haastaa kaikki hyväsydämiset naiset mukaan. Tule juoksemaan tai kävelemään kanssamme ja tuet samalla työtämme naisten sydänterveyden edistämiseksi.