EtusivuLahjoita juoksemalla!

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Nyt voit tukea haluamaasi hyväntekeväisyyskohdetta osallistumalla tapahtumaan ja tehdä kaksin verroin hyvää!

Suomen Urheiluliitto toi Suomessa täysin uuden hyväntekeväisyysulottuvuuden juoksutapahtumiinsa noin 30 000 osallistujan ulottuville. Juoksijat voivat halutessaan tukea omaa varainkeruukohdettaan perustamalla Oma keräyksen valitsemalleen kohteelle.

Naisten Kympin ja muiden Urheiluliiton juoksutapahtumien tuotto menee edelleen lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan tukemiseen, kuten ennenkin. Kaikki Oma keräyksen kautta tehdyt lahjoitukset menevät suoraan ja lyhentämättömänä valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

Keräys on päättynyt vuoden 2018 tapahtuman osalta. Keräys avautuu uudelleen syksyllä 2018 vuoden 2019 Naisten Kympin ilmoittautumisen aukeamisen kanssa.

Näin keräys toimii

1. Ilmoittaudu normaalisti mukaan Naisten Kympille.
2. Valitse alta kohde, jota haluat tukea.
3. Perusta Oma keräys -sivusi. Kerro ystäville, että osallistut Naisten Kympille ja keräät varoja hyväntekeväisyyskohteelle. Kutsu ystäväsi mukaan tukemaan keräystäsi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Suomen Urheiluliiton omana keräyskohteena on perinteikäs Kunniakierros, jonka kautta tuetaan suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintaa.

#kaksitavoitetta #omakeräys

Kultajousi palkitsi keräykseen osallistujia! 

Keräsimme Naisten Kympillä heti ensimmäisenä vuotena mukavan 6 354 euron potin 13 eri hyväntekeväisyysjärjestölle. Tämä on hieno alku! Suuri kiitos kaikille mukana olleille!

Kiitosten lisäksi palkitsemme Kultajousen kanssa lahjakorteilla kerääjiä seuraavasti:
  • Paras yksittäinen kerääjä, 100 eur arvoinen lahjakortti: Mira Luoti – Keräyskohteena Naisten sydänterveys, 590 eur
  • Eniten rahaa kerännyt ryhmä, 200 eur arvoinen lahjakortti: Varian Pink Panthers – keräyskohteena Roosa nauha -keräys, 900 eur
  • Kaikkien keräyksen perustaneiden kesken arvottu 100 euron arvoinen lahjakortti: Raija Niemi

 

Pääkeräyskohteet

Kunniakierros on jo 36 kertaa järjestetty varainkeruumuoto, johon osallistuu vuosittain noin 170-200 SUL:n jäsenseuraa. Seurat järjestävät alueellaan lasten ja nuorten urheilutoimintaa sekä liikuntakasvatusta. Nyt myös sinä voit auttaa tätä työtä!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä edistetään syöpätutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Keräyksellä kerätyt varat siirtyvät syöpätutkijoille nopeasti apurahojen muodossa ja lisäksi keräyksellä rahoitetaan syöpäpotilaiden neuvonta- ja tukipalveluita.

Suomen Punainen Risti – ”Auta heidät takaisin jaloilleen” on Suomen Punaisen Ristin keräys syyrialaisten auttamiseksi. Tukemalla kampanjaamme viet toivoa ja autat sodassa vammautuneita lapsia ja aikuisia uuden elämän alkuun.

Sydänliitto haastaa kaikki hyväsydämiset naiset mukaan. Tule juoksemaan tai kävelemään kanssamme ja tuet samalla työtämme naisten sydänterveyden edistämiseksi.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

 

Muut keräyskohteet

Pelastakaa Lapset
Pelastusarmeja
Sairaalaklovnit
Suomen Mielenterveysseura
Greenpeace
Plan International
World Vision
SOS Lapsikylä
Unicef
Amnesty International
Lasten ja nuorten säätiö
Suomen Lähetysseura
HelsinkiMissio