171Päivää 21Tuntia 50Minuuttia 31Sekuntia
EtusivuTapahtumainfoOhjeita osallistujalle

Ohjeita osallistujille

 

Tapahtuman terveysturvallisuusohje

 

Osallistujapaketti

Voit tilata Citroën Naisten Kympin osallistujapaketin postitse kotiin toimitettuna hintaan 4,90 € (tilaa ja maksa 26.7.2021 mennessä). Huom! Paketit postitetaan vain postituksen erikseen tilanneille. Pakettiin sisältyy paidan ja rannekkeen lisäksi Naisten Kympin infolehden. Paketit saapuvat postissa  pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmin, voit 28.7.2021 asti lisätä tilauksellesi paketin postituksen.
Huomioithan, että 27.7.2021 jälkeen paketin toimitustapaa ei voi muuttaa.

Pakettien toimitus käynnissä ja postin jakelun tiedotteen mukaan perillä 13-16.8.2021

Osallistujapaketin voit noutaa ilmoittautumisprofiiliisi tulossa olevalla QR-koodilla perjantaina 27.8. kello 15-20 tai lauantaina 28.8. kello 10 alkaen tapahtuma-alueelta.

 

Osallistujaranneke

Osallistujapaketin mukana on Citroën Naisten Kymppi -osallistujaranneke. Ranneke oikeuttaa osallistumaan tapahtumaan ja sen palveluihin. Rannekkeen tulee olla kiinnitettynä ranteeseesi ja näkyvissä koko tapahtuman ajan. Kiinnitys on kertakäyttöinen, joten laita ranneke vasta tapahtumapäivänä ranteeseesi. Saat maalissa ranneketta vastaan tuotekassin ja lounaan. Citroën Naisten Kymppi ei vastaa kadonneista rannekkeista, eikä niitä korvata uusilla maksutta.

Huom! Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Rannekkeen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

 

Citroën Naisten Kymppi T-paita

Osallistujapaketin mukana saat Stadiumin Citroën Naisten Kymppi T-paidan. T-paitoja on 6 eri kokoa: XS, S, M, L, XL ja XXL. Mikäli T-paitasi on väärän kokoinen, sen voi vaihtaa tapahtuma-alueen infopisteessä lauantaina, mikäli kokoja on jäljellä. Materiaali 100 % kierrätyspolyesteria.

 

 

Info

Citroën Naisten Kympin info sijaitsee tapahtuma-alueella Olympiastadioninaukiolla. Infossa hoidetaan ilmoittautumiseen liittyvät asiat. Info on auki la klo 10 alkaen.

 

Osallistujavakuutus

Osallistujavakuutus on kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Citroën Naisten Kympin aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva, invaliditeettiturva, kuolinturva). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 28.08.2021. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.

Kaikilla vuoden 2020 siirrettyyn tapahtumaan ilmoittautuneilla osallistujilla vakuutus sisältyy osallistumismaksuun.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

 

Ensiapu

Ensiapupisteet sijaitsevat tapahtuma-alueella ja reitin varrella. Vakavampien tapaturmien hoito tapahtuu Helsingin alueen päivystävissä sairaanhoitoyksiköissä tai yksityisissä päivystävissä sairaaloissa potilaan niin halutessa. Potilaan tulee kuitenkin varautua itse maksamaan mahdolliset hoitokulut ja toimittamaan korvaushakemus If:lle.

 

Tavarasäilytys

Voit jättää tavarasi (ei arvoesineitä) tavarasäilytykseen. Ennakkoon ostettuna 3 euron  hintaan. Osto onnistuu kirjautumalla omaan profiiliin.  Tavarasäilytys tapahtumassa paikanpäällä maksaa 5€. Tavarasäilytyksen voi maksaa tapahtumassa kortilla. Jos maksat käteisellä, varaathan ruuhkan välttämiseksi tasarahan! Ruuhkaisinta tavarasäilytyksessä on noin puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten tavarat kannattaa jättää aikaisemmin, mikäli mahdollista.

 

Pukutila

Saavuthan paikalle lenkkivaatteissa.

 

WC

Tapahtuma-alueella on runsaasti vessoja. Vessoja siistitään jatkuvasti päivän aikana ja vessoissa on käsien desinfiointiainetta. Ruuhkahuippu vessoihin on n. puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten kannattaa ajoittaa käynti aikaisemmaksi, mikäli mahdollista. Myös reitillä on vessoja juomapisteiden yhteydestä.

 

Reitti

Juomapisteet

Reitin varrella on kaksi vesipistettä n. 3,5 km ja n. 6,5 km kohdilla. Vesipisteissä on vessoja. Lämpimänä päivänä on hyvä ottaa mukaan oma vesipullo, jota voi täyttää myös reitin varren juomapisteillä. 

Redbull antaa siivet loppusuoralla.

 

Yritysten omat virkistyspisteet

Yritykset voivat laittaa tapahtuman reitin varrelle omille osallistujilleen tarkoitetun virkistyspisteen. Piste tulee pystyttää reitiltä syrjään ja merkitä yksityiseksi juomapisteeksi, jotta muut osallistujat eivät tulkitsisi sen palvelevan kaikkia. Virkistyspiste ei saa häiritä reitillä, kadulla tai puistoissa liikkumista, eikä Citroën Naisten Kympin virallisia juottopisteitä tai esiintymispisteitä. Kaupungin yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa. Kaikki roskat pitää viedä pois, eikä kaupungin roska-astioita saa täyttää äärimmilleen. Lähetämme siivoamattomista virkistyspisteistä kyseiselle yritykselle laskun. Citroën Naisten Kympin järjestyksenvalvojien ja poliisin antamia ohjeita tulee noudattaa.

Mitään Citroën Naisten Kympin osallistujiin kohdistuvaa markkinointia ei saa harjoittaa (suuret banderollit, jaettavat materiaalit yms. ovat kiellettyjä). Lähetämme luvattomasta markkinoinnista reitillä kyseiselle yritykselle laskun. Virkistyspisteiden paikkoja ei voi varata etukäteen, eikä niistä tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Lähtö- ja maalialueelle tai tapahtuma-alueelle ei voi pystyttää virkistyspistettä.

 

Maaliintulo

Ethän jää odottamaan kaveria heti maalialueelle, ettei maali ruuhkaannu! Etene maalialueella ja maalihuollossa ripeästi ja sovi kavereiden kanssa tapaaminen kauemmaksi. Tapahtuma-alueella on runsaasti puistomaisia piknik-alueita ja loungeja.

 

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Citroën Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton tapahtuma, jonka tuotolla tuetaan lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi vielä lisää hyvää perustamalla Oma keräys haluamallesi hyväntekeväisyyskohteelle. Lue lisää kampanjasta täältä.

 

Valokuvien käyttöoikeus

Citroën Naisten Kympillä on vapaa käyttöoikeus Citroën Naisten Kympin tapahtuma-alueella ja tapahtuman reitillä ottamilleen kuville.

 

Bussien pysäköinti

Busseille ei ole järjestetty erillistä pysäköintialuetta järjestäjän toimesta. HUOM! Bussit eivät voi ajaa tapahtuma-alueelle.

 

Huolehdi ympäristöstäsi

Citroën Naisten Kymppi on sitoutunut Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Pyrimme tapahtumassa mahdollisimman tehokkaaseen jätteiden kierrätykseen ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Tapahtuma-alueella on roska-astioita ja roskien lajittelupisteitä, jonne toivomme kaikkien osallistujien huolehtivan omat roskansa.

 

Myynnissä Citroën Naisten Kympillä

 Haluatko itsellesi muuten vaan toisen Citroën Naisten Kymppi T-paidan varapaidaksi tai muistoksi? Myymme osallistujille lenkin jälkeen jäljellä olevia paitoja hintaan 5 €.

 

Citroën Naisten Kympin palautekysely

Citroën Naisten Kymppi lähettää kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa antaneille automaattisesti palautekyselyn heti tapahtuman jälkeen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Citroën Naisten Kymppi 2022 osallistumisia.

 

Seuraa nettisivuja

Kannattaa käydä tarkistamassa mahdolliset viimehetken muutokset sivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

naistenkymppi.www-6.cloudcenter.fi
#citroennaistenkymppi #kävellenkinkerkiää @citroennaistenkymppi

Lähdön poikkeusjärjestelyt

Ensimmäinen lähtö tapahtuu klo 13. Erityisen tärkeää on, että osallistujat valitsevat kuntonsa mukaisen lähtöpaikan.

Ensimmäisenä lähtöön ryhmittyvät nopeat juoksijat, heidän jälkeensä hölkkääjät, loppupuolella kävelijät ja viimeisenä sauvakävelijät. LadieSmilen osallistujat pääsevät matkaan, kun kaikki 10 kilometrin lähdöt ovat päässeet liikkeelle.

Lähdössä osallistujat ohjataan 50 hengen ryhmiin, jotka laitetaan liikkeelle terveysturvallisesti ryhmä kerrallaan, noin 30 sekunnin välein. Ryhmien lähtöjä ja etenemistä lähtöalueella ohjataan kuulutuksin ja lippusiimoin.

Tällä porrastuksella pyritään ehkäisemään ruuhkien syntymistä reitillä ja varmistamaan kaikille osallistujille mahdollisimman mukava lenkkikokemus.

Ennakkotiedoista ja mm. lehteen painetusta alueen karttapiirroksesta poiketen, lähtöön ryhmittyminen tapahtuu tapahtuma-aukion länsilaidalta kohti Paavo Nurmen tietä, josta osallistujat ohjataan varsinaiselle lähtöalueelle Mäntymäentielle. Kulku ryhmittymiseen on merkitty opasteella.

Yhdessä teemme turvallisen tapahtuman!

Valitsethan oman kuntosi mukaisen lähtöryhmän!