212Päivää 02Tuntia 16Minuuttia 57Sekuntia
EtusivuTapahtumainfoOhjeita osallistujalle

Ohjeita osallistujille

Huom! Ohjeita päivitetään jatkuvasti koskemaan vuoden 2021 tapahtumaa.

Osallistujapaketti

 

Voit tilata Citroën Naisten Kympin osallistujapaketin postitse kotiin toimitettuna hintaan 4,90 € (tilaa ja maksa 31.3.2021 mennessä). Huom! Paketit postitetaan vain postituksen erikseen tilanneille. Pakettiin sisältyy paidan ja rannekkeen lisäksi Juoksija-lehti, jonka välistä löydät Naisten Kympin infolehden. Paketit saapuvat postissa  pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Vaihtoehtoisesti voit noutaa osallistujapakettisi Stadium Forumista –? tai Naisten Kympin tapahtuma-alueen infopisteeltä tapahtumapäivänä klo 10 alkaen.

Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmin, voit 31.3.2021 asti lisätä tilauksellesi paketin postituksen.
Huomioithan, että 1.4.2021 jälkeen paketin toimitustapaa ei voi muuttaa.

Osallistujaranneke

Osallistujapaketin mukana on Citroën Naisten Kymppi -osallistujaranneke. Ranneke oikeuttaa osallistumaan tapahtumaan ja sen palveluihin. Rannekkeen tulee olla kiinnitettynä ranteeseesi ja näkyvissä koko tapahtuman ajan. Kiinnitys on kertakäyttöinen, joten laita ranneke vasta tapahtumapäivänä ranteeseesi. Saat maalissa ranneketta vastaan tuotekassin ja lounaan. Citroën Naisten Kymppi ei vastaa kadonneista rannekkeista, eikä niitä korvata uusilla maksutta.

Huom! Osanottomaksua ei palauteta tai siirretä seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Rannekkeen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Citroën Naisten Kymppi T-paita

Osallistujapaketin mukana saat Stadiumin Citroën Naisten Kymppi T-paidan. T-paitoja on 6 eri kokoa: XS, S, M, L, XL ja XXL. Mikäli T-paitasi on väärän kokoinen, sen voi vaihtaa tapahtuma-alueen infopisteessä lauantaina, mikäli kokoja on jäljellä. Materiaali 100 % kierrätyspolyesteria.

Info

Citroën Naisten Kympin info sijaitsee tapahtuma-alueella Meripuistossa Eirassa. Infossa hoidetaan ilmoittautumiseen liittyvät asiat sekä T-paitojen vaihdot. Info on auki la klo 10 alkaen.

Osallistujavakuutus

Suomen Urheiluliitto ry on ottanut OP-Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa osanottajille Citroën Naisten Kymppi -tapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3500 €, Invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5000 €). Vakuutus on voimassa 16.8.2020 Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin kuuluvilla henkilöillä. Vakuutusnumero on 16-697-828-3 Korvausta voit hakea Internetissä osoitteessa vahinkoapu.op.f.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää vahinkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

Ensiapu

Ensiapupisteet sijaitsevat tapahtuma-alueella ja reitin varrella. Vakavampien tapaturmien hoito tapahtuu Helsingin alueen päivystävissä sairaanhoitoyksiköissä tai yksityisissä päivystävissä sairaaloissa potilaan niin halutessa. Potilaan tulee kuitenkin varautua itse maksamaan mahdolliset hoitokulut ja toimittamaan korvaushakemus If:lle.

Tavarasäilytys

Voit jättää tavarasi (ei arvoesineitä) säilytykseen 3 euron maksua vastaan tapahtuman tavarasäilytykseen. Voit maksaa säilytyksen jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Tavarasäilytyksen voi maksaa tapahtumassa myös kortilla. Jos maksat käteisellä, varaathan ruuhkan välttämiseksi tasarahan! Ruuhkaisinta tavarasäilytyksessä on noin puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten tavarat kannattaa jättää aikaisemmin, mikäli mahdollista.

Pukutila

Saavuthan paikalle lenkkivaatteissa.

WC

Tapahtuma-alueella on runsaasti vessoja. Vessoja siistitään jatkuvasti päivän aikana ja vessoissa on käsien desinfiointiainetta. Ruuhkahuippu vessoihin on n. puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten kannattaa ajoittaa käynti aikaisemmaksi, mikäli mahdollista. Myös reitillä on vessoja juomapisteiden yhteydestä.

Reitti

Juomapisteet

Reitin varrella on kaksi vesipistettä n. 4,5 km ja n. 7,5 km kohdilla. Vesipisteissä on vessoja. Lämpimänä päivänä on hyvä ottaa mukaan oma vesipullo, jota voi täyttää myös reitin varren juomapisteillä. 

Yritysten omat virkistyspisteet

Yritykset voivat laittaa tapahtuman reitin varrelle omille osallistujilleen tarkoitetun virkistyspisteen. Piste tulee pystyttää reitiltä syrjään ja merkitä yksityiseksi juomapisteeksi, jotta muut osallistujat eivät tulkitsisi sen palvelevan kaikkia. Virkistyspiste ei saa häiritä reitillä, kadulla tai puistoissa liikkumista, eikä Citroën Naisten Kympin virallisia juottopisteitä tai esiintymispisteitä. Kaupungin yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa. Kaikki roskat pitää viedä pois, eikä kaupungin roska-astioita saa täyttää äärimmilleen. Lähetämme siivoamattomista virkistyspisteistä kyseiselle yritykselle laskun. Citroën Naisten Kympin järjestyksenvalvojien ja poliisin antamia ohjeita tulee noudattaa.

Mitään Citroën Naisten Kympin osallistujiin kohdistuvaa markkinointia ei saa harjoittaa (suuret banderollit, jaettavat materiaalit yms. ovat kiellettyjä). Lähetämme luvattomasta markkinoinnista reitillä kyseiselle yritykselle laskun. Virkistyspisteiden paikkoja ei voi varata etukäteen, eikä niistä tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Lähtö- ja maalialueelle tai tapahtuma-alueelle ei voi pystyttää virkistyspistettä.

Maaliintulo

Ethän jää odottamaan kaveria heti maalialueelle, ettei maali ruuhkaannu! Etene maalialueella ja maalihuollossa ripeästi ja sovi kavereiden kanssa tapaaminen kauemmaksi. Tapahtuma-alueella on runsaasti puistomaisia piknik-alueita ja loungeja.

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Citroën Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton tapahtuma, jonka tuotolla tuetaan lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi vielä lisää hyvää perustamalla Oma keräys haluamallesi hyväntekeväisyyskohteelle. Lue lisää kampanjasta täältä.

Valokuvien käyttöoikeus

Citroën Naisten Kympillä on vapaa käyttöoikeus Citroën Naisten Kympin tapahtuma-alueella ja tapahtuman reitillä ottamilleen kuville.

Bussien pysäköinti

Busseille ei ole järjestetty erillistä pysäköintialuetta järjestäjän toimesta. HUOM! Bussit eivät voi ajaa tapahtuma-alueelle.

Huolehdi ympäristöstäsi

Citroën Naisten Kymppi on sitoutunut Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Pyrimme tapahtumassa mahdollisimman tehokkaaseen jätteiden kierrätykseen ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Tapahtuma-alueella on roska-astioita ja roskien lajittelupisteitä, jonne toivomme kaikkien osallistujien huolehtivan omat roskansa.

Myynnissä Citroën Naisten Kympillä

 Haluatko itsellesi muuten vaan toisen Citroën Naisten Kymppi T-paidan varapaidaksi tai muistoksi? Myymme osallistujille lenkin jälkeen jäljellä olevia paitoja hintaan 5 €.

Citroën Naisten Kympin palautekysely

Citroën Naisten Kymppi lähettää kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa antaneille automaattisesti palautekyselyn heti tapahtuman jälkeen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Citroën Naisten Kymppi 2021 osallistumisia.

Seuraa nettisivuja

Kannattaa käydä tarkistamassa mahdolliset viimehetken muutokset sivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

naistenkymppi.fi
#citroennaistenkymppi #kävellenkinkerkiää @citroennaistenkymppi

Lähdöt

Oikean lähtöryhmän valinta on tärkeää kaikkien viihtyvyyden kannalta!
Naisten Kympin lähtö on porrastettu viiteen eri ryhmään:

  1. Juoksijat kuuma ryhmä (koko reitti juosten alle 1h)
  2. Juoksijat (koko reitti juosten n. 1h)
  3. Hölkkääjät (koko reitti juosten tai hölkäten n. 1h30min)
  4. Kuntokävelijät, Kävelijät
  5. LadieSmile

Tällä porrastuksella pyritään ehkäisemään ruuhkien syntymistä reitillä ja varmistamaan kaikille osallistujille mahdollisimman mukava lenkkikokemus. Ryhmien kokoa saatetaan rajoittaa ja ryhmiä pilkkoa pienempiin osiin, jos lähtöryhmä näyttää paisuvan liian suureksi.

Valitsethan oman kuntosi mukaisen lähtöryhmän!