Citroën Naisten Kympin joulukalenteri alkaa 1.12!

Joulukuussa parannetaan yhdessä lihaskuntoa, kun Citroën Naisten Kympin- joulukalenteri pyörähtää käyntiin 1.12. Facebookissa ja Instagramissa! Joulukalenteri sisältää päivittäin vaihtuvan harjoituksen, joka julkaistaan aina aamulla 23.12. asti Citroën Naisten Kympin Facebookissa ja Instagramissa.

Suurin osa joulukalenterin harjoituksista on mahdollista suorittaa 5 minuutissa, mutta mukana on myös sunnuntaille sijoittuvat pidemmät harjoitukset, jotka vievät aikaa noin 30 minuuttia. Voit halutessasi merkitä pidemmät harjoitukset liikuntakalenteriisi jo nyt (su 8.12., su 15.12. ja su 22.12.).

Kaikki joulukalenterin harjoitukset voi suorittaa missä tahansa ja milloin tahansa. Niihin tarvitaan vain hieman tilaa ja oman kehon paino. Tarvittaessa voi aina helpottaa liikkeitä pitämällä esimerkiksi enemmän taukoja tai vähentämällä toistomääriä. Pääasia on yrittäminen ja mukana liikkuminen.

Joulukalenteriin osallistuneiden kesken arvotaan myös tuotepalkintoja. Paras palkinto on kuitenkin liikunnan ilo ja parantunut lihaskunto. Tervetuloa mukaan jumppailemaan joulukuussa!