Juoksukurssit

Kohti elämäsi helpointa kymppiä! 

Se on ihana tunne, kun askel rullaa, kehossa tuntuu hyvältä ja eteneminen on helppoa. Naisten Kympin virallinen juoksuvalmentaja Rebekka Jaakkola auttaa sinua pääsemään juoksutavoitteeseesi ilman veren maku suussa treenaamista! Juoksun flow on jokaisen saavutettavissa lähtötasosta riippumatta. 

Naisten Kympin virallisen juoksuvalmentajan Rebekka Jaakkolan juoksukurssien avulla harjoittelet Naisten Kympille niin, että sekä treenit että Naisten Kymppi tai lyhyempi LadieSmile tuntuvat alusta loppuun asti hyvältä.

Rebekka on juoksuvalmennuksia tarjoavan Vahva Elämä -hyvinvointiyrityksen perustaja. Hän on erikoistunut suunnittelemaan juoksuohjelmia harrastejuoksijoille ja heille, jotka vasta haaveilevat juoksusta. Rebekan juoksukurssit poikkeavat muista ainutlaatuisella tyylillään, jossa tärkeintä on nostaa peruskuntoa matalan sykkeen treenillä ja nauttia juoksulenkin joka askeleesta.

”Usein vaaditaan liikaa ja liian nopeasti. Peruskunto paranee vain tarpeeksi hitaalla vauhdilla ja maltillisella harjoittelulla. Tämä pidetään mielessä kaikissa juoksuohjelmissani.”

Treeneissä edetään maltillisesti niin, että jokainen treeni tuntuu hyvältä. Pidempien peruskuntotreenien jälkeen on olo, että lenkkiä voisi vielä jatkaa.

”Kun onnistumisen tunteita saa joka lenkiltä, treeniä haluaa lisää ja motivaatio säilyy huomattavasti paremmin”, Rebekka kertoo periaatteistaan.

LÄHDE TREENAAMAAN ELÄMÄSI HELPOIMMALLE NAISTEN KYMPILLE! 

Haluatko juosta kympin nopeammin kuin ennen? Kävellä Naisten Kympin matkan ripeästi? Ehkä tavoitteesi on lyhyemmän LadieSmile-matkan hölkkääminen?

Rebekka Jaakkolalla on valmennuksia kuudelle eri lähtötasoille.

Saat juoksuohjelman sähköpostiisi viikko kerrallaan ja se sisältää kaiken mitä tarvitset juoksukunnon kehittymiseen – myös juoksua tukevat lihaskuntotreenit (pois lukien Kävelystä juoksuun -kurssi) ja valmennettavien rakastamat liikkuvuusharjoitteet.

Rebekan juoksuohjelmien tärkeimpiä ominaisuuksia on muokattavuus omaan arkeesi sopivaksi ilman, että treenien teho kärsii. Treenejä ei ole joka päivälle ja jos arkesi on kiireistä, voit valmentajan ohjeiden mukaan lisätä välipäivien määrää.

Haluaisitko, että juokseminen tuntuisi mukavalta? Valitse oman lähtötasosi mukainen valmennus ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Valitse itsellesi sopiva juoksukurssi