Juoksukurssit

Juoksukurssit

Naisten Kympin virallinen valmentaja Rebekka Jaakkola auttaa kaikki kunnosta riippumatta harjoittelemaan Naisten Kympille järkevästi ja niin, että sinä voit keskittyä vain juoksusta tai kävelystä nauttimiseen.

Rebekka on juoksukursseja verkossa tarjoavan Vahva Elämä -hyvinvointiyrityksen perustaja. Hän on erikoistunut suunnittelemaan juoksuohjelmia harrastejuoksijoille ja niille, jotka vasta haaveilevat juoksusta. Rebekan juoksukurssit poikkeavat muista ainutlaatuisella tyylillään, jonka mukaan tärkeintä on saada jokainen nauttimaan juoksulenkin joka askeleesta.

”Usein vaaditaan liikaa ja liian nopeasti. Minä teen juoksuohjelmia, joissa edetään maltillisesti niin, että jokainen treeni tuntuu hyvältä. Kun onnistumisen tunteita saa joka lenkiltä, treeniä haluaa lisää ja motivaatio säilyy huomattavasti paremmin”, Rebekka kertoo periaatteistaan.

Rebekan juoksuohjelmien tärkeimpiä ominaisuuksia on muokattavuus omaan arkeen sopivaksi. Jaakkola suositteleekin venyttämään viikon treenit esimerkiksi kymmenelle päivälle, mikäli arki on kiireistä ja täynnä ohjelmaa.

NAISTEN KYMPPI -JUOKSUKURSSIT ALKAVAT TAAS SYKSYLLÄ 2022

Treenaa kevät ja kesä Rebekka Jaakkolan tavallisilla juoksukursseilla. Lähtötasoja on erittäin huonokuntoisista jo pitkään juoksua harrastaneille, joten sinäkin löydät just sulle sopivan kurssin! Vielä ehdit treenata myös Naisten Kympille, vaikka aikaa olisi vain kuukausi.

Juoksukurssit löydät täältä