Juoksukurssit

 

KOHTI ELÄMÄSI HELPOINTA KYMPPIÄ!

Se on mieletön fiilis, kun askel rullaa, hengitys pysyy rentona ja kilometrit vaan vilisee yksi toisensa jälkeen. Naisten Kympin virallinen juoksuvalmentaja on sinun oma etävalmentajasi ja auttaa sinut juoksutavoitteeseesi ilman veren maku suussa treenaamista! 

 LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA JUOKSUKURSSI

Hyvinvointiyritys Vahva elämän perustaja Rebekka Jaakkola on erikoistunut suunnittelemaan juoksuohjelmia,joiden ensisijainen tavoite on juoksun nautinto ja harjoittelun ilo.

”Usein halutaan liikaa ja liian nopeasti, mutta peruskunto paranee vain tarpeeksi hitaalla vauhdilla, monipuolisella treenillä ja säännöllisyydellä. Tämä pidetään mielessä kaikissa juoksuohjelmissani,” Rebekka kertoo valmennusperiaatteistaan.

Vahva elämän juoksukursseilla pidetäänkin huolta, että pitkienkin lenkkien jälkeen jää olo, että juoksua olisi voinut vielä jatkaa.

”Treenin jälkeen pitää jäädä nälkä treeniin. Raskas fiilis juostessa on valitettavan yleinen tunne erityisesti vasta-alkajilla. Kun onnistumisia tulee heti alusta lähtien, treeniä haluaa lisää ja motivaatio säilyy huomattavasti paremmin. Kukaan ei jaksa juosta säännöllisesti, jos jalat painaa aina tonnin ja sykkeet on koko ajan tapissa,” Rebekka järkeilee.

Juoksun ei siis tarvitse olla tuskaista omien rajojen koettelua ja Naisten Kympistäkin voi nauttia heti ensi metreiltä aina maaliviivalle asti.

LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA JUOKSUKURSSI

JUOKSUKUNTO EI PARANE VAIN JUOKSEMALLA

Jos juoksuaskel tuntuu raskaalta, voi syy löytyä keskivartalon tai pakaroiden heikosta lihaskunnosta. 

Juoksu tehostuu ja muuttuu kevyemmäksi ja rennommaksi, kun selän, vatsan, pakaroiden ja lantion alueen lihakset jaksavat ylläpitää juoksuasentoa eikä siihen tarvitse erikseen keskittyä.  Kun treenaa kokonaisvaltaisesti keskivartalon lihaksia, saa kaivattua tukea jalkojen työlle. Juoksua tehostamaan Rebekka on suunnitellut suositun Vahvempi keskivartalo kuukaudessa -kurssin.

Uinuvat pakaralihakset on tänä päivänä istumatyön vuoksi varsin yleinen ongelma myös aktiivisesti liikkuvilla. Rebekan Herätä nukkuvat pakarat -kurssilla aktivoidaan pakarat syväunesta ja juoksuaskel saa aivan uutta potkua!

”Testaa ennen juoksulenkkiä lyhyttä aktivointitreeniä pakaroille ja keskivartalon lihaksille, niin huomaat eron juoksutuntumassa,” Rebekka vinkkaa.

HYVÄ LIIKKUVUUS PARANTAA JUOKSUN LISÄKSI MYÖS ARKEA

Jos keho tuntuu koko ajan kankealta, arki painaa päälle ja on vähän väsähtänyt olo, niin on aika keskittyä kehonhuoltoon. Lisää liikkuvuutta ja kehonhuoltoa -kurssilla koko keho ja mieli virkistyy. 

”Tukkoinen ja väsähtänyt olo helpottaa liikkuvuusharjoittelun myötä nopeasti ja juoksu tuntuu helpommalta, kun nivelet toimii ja lihakset joustaa,” Rebekka lupaa.

Lisää Rebekan treenivinkkejä @rebekkajaakkola