EtusivuHyvinvointiSnadi Kymppi -perhejuoksu

Snadi Kymppi –perhejuoksu la 26.5.2018 klo 10:00

Tule mukaan Naisten Kympin hyvinvointipäivän yhteydessä juostavalle ja käveltävälle perhelenkille! Lenkki on tarkoitettu kaikenlaisille perheille ydinperheistä sinkkutalouksiin. Tapahtumaan saavat osallistua aivan kaikki sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Lenkin voi juosta tai kävellä ja mukaan voi halutessaan ottaa rattaat tai sauvat.

Lähtö tapahtuu Naisten Kympin tapahtuma-alueelta Töölönlahden puistosta ja reitti kiertää Töölönlahden ympäri oman valinnan mukaan kerran (noin 2,2 km) tai kaksi (noin 4,4 km). Reitillä on kannustavaa ja hauskaa ohjelmaa Naisten Kympin tapaan. Tapahtumassa ei oteta aikaa, eikä kilpailla.

Aikuisten ja kouluikäisten lasten osallistumismaksu on 5 eur (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). Tapahtuman rannekkeella voi osallistua myös Naisten Kymppi -hyvinvointipäivän liikuntademoihin, joita järjestetään Töölönlahden puistossa klo 12-15. Myös Naisten Kympin yhteistyökumppaneiden myynti- ja esittelypisteet ovat auki lenkin jälkeen. Mikäli osallistut sunnuntain Naisten Kympille, on osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella koko lauantain ilmainen! Jos sinulla ei ole valmiiksi Naisten Kympin ranneketta, ilmoittautuminen ja maksaminen perhejuoksuun tapahtuu Naisten Kympin infopisteessä Töölönlahden puistossa. Info aukeaa klo 10:00.

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Myös Snadi Kymppi -perhejuoksun osallistujat voivat halutessaan perustaa Oma keräyksen ja tehdä juoksemalla kaksin verroin hyvää! Lue lisää Juokse hyvistä tavoitteista totta! -hyväntekeväisyyskonseptistamme täältä.