Apollomatkat SUL:n juoksutapahtumien pääyhteistyökumppaniksi

Apollomatkat on Helsinki City Running Dayn ja Naisten Kympin uusi pääyhteistyökumppani. Apollomatkat ja Suomen suurimpia juoksutapahtumia järjestävä Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä.

Helsinki City Running Day on Suomen suurin juoksutapahtuma ja Naisten Kymppi maan suurin naisten lenkkeilytapahtuma. Apollomatkat näkyy jatkossa vahvasti molemmissa tapahtumissa sekä tapahtumien ennakkomarkkinoinnissa ja viestinnässä.

Apollomatkat on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä, jonka valikoimassa on rantalomia, treenilomia sekä kaupunki- ja viikonloppulomia. Vuosittain Apollon kautta maailmalle matkustaa noin miljoona asiakasta Pohjoismaista. Apollo Sports hotelleissa lomailee, liikkuu ja treenaa vuosittain yli 100 000 ammattilaista ja harrastajaa.

– Olemme iloisia ja tyytyväisiä SUL:n juoksutapahtumien ja Apollomatkojen kumppanuudesta. Yhteistyössä Apollomatkojen kanssa pystymme tarjoamaan juoksun harrastajille muun muassa laadukkaita ja räätälöityjä sporttilomaelämyksiä, sanoo Suomen Urheiluliiton markkinointiyhtiön Track & Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

– Yhteistyön tavoitteena on tarjota laadukkaita liikuntaelämyksiä niin kotimaassa kuin maailmalla sekä mahdollistaa juoksutapahtumien laadukkaat järjestelyt.

Samoin näkee Apollomatkojen PR vastaava Satu Kontulainen.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä SUL:n ja juoksutapahtumien kanssa, sillä pääsemme kehittämään entistäkin parempia matkoja niin aktiiviliikkujille kuin harrastajillekin. Me Apollolla olemme seuranneet treenilomien kasvavaa suosiota jo pitkään, ja viime vuosina olemmekin panostaneet erityisesti Apollo Sports -hotellien ja -tuotteiden kehittämiseen, Kontulainen sanoo