Ilometri Oy luopuu Naisten Kympin järjestelyvastuusta

Naisten Kympin järjestelykoneisto vaihtuu ensi vuodeksi. Viimeisen 16 vuoden ajan tapahtuman järjestelyistä vastanneet Ilometri Oy:n Karoliina Ylösjoki ja Sanna Sivén (ent. Lanning) luopuvat naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuman järjestelyistä.

– Naisen Kymppi on aivan ihana tapahtuma ja sen järjestäminen on ollut todella kivaa. Kuudentoista vuoden jälkeen tuntuu kuitenkin siltä, että on aika tehdä jotain muuta ja siirtää tapahtuman järjestämisvastuu uusille toimijoille, Ilometri Oy:n toimitusjohtaja Karoliina Ylösjoki perustelee ratkaisua.

Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Harri Aalto kertoo, että SUL jatkaa Naisten Kympin omistajana ja tapahtuma järjestetään ensi vuonna normaaliin tapaan.

– Tapahtuma järjestetään keväällä 2019 totuttuun tyyliin. Naisten Kympin uudesta järjestelykoneistosta tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina, Aalto sanoo.

Ilometri Oy tarjoaa jatkossa tapahtumien järjestämiseen ja konsultointiin liittyvä palveluja toimitusjohtaja Ylösjoen johdolla. Yrityksen toinen omistaja Sanna Sivén siirtyy uusiin tehtäviin.

Lisätiedot:

Karoliina Ylösjoki
Toimitusjohtaja
Ilometri Oy
050 5182254
karoliina.ylosjoki@naistenaistenkymppi.fi

Harri Aalto
Toimitusjohtaja
Suomen Urheiluliitto
040 8234200
harri.aalto@sul.fi