Esittelyssä lähettiläs Suvi Lamminaho

Olen Suvi Lamminaho, 30-vuotias ikuisesti nuori lahtelainen. Olen aloittanut elämäntapamuutoksen vuoden 2020 alkupuolella ja kiloja on pudonnut tähän mennessä noin -25 kg. 

  

Olen alkanut harrastamaan liikuntaa kunnolla vasta aikuisiällä ja minulla on ollut kausia, kun en ole liikkunut juuri lainkaan ja olen myös ollut koko elämäni painojojoilija. Olen kärsinyt elämäni aikana mielenterveysongelmista ja kokenut pari työuupumusta, mutta nyt voin paremmin kuin koskaan niin henkisesti kuin fyysisestikin! 

  

Viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut tuntemaan liikunnan iloa ja liikunnasta on tullut elämäntapa ja rutiini. Juoksun lisäksi käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä harrastan tällä hetkellä myös Dancehall Female- tanssia. 

  

Olen ollut kiinnostunut juoksemisesta jo pidemmän aikaa, mutta juoksun tuntuessa aiemmin todella raskaalta, on into juoksuun aina lopahtanut. Nyt kuitenkin kunnon kasvaessa päätin alkaa ensin kävelemään reippaita kävelylenkkejä ja pikkuhiljaa aloin juoksemaan lyhyitä matkoja. Noin 2 kuukauden tavoitteellisen treenaamisen tuloksena olen jaksanut juosta jo 10 km! 

  

Mulle on suuri kunnia olla yksi Naisten Kympin lähettiläistä ja olla motivoimassa muita juoksemiseen. Mikään ei ole mahdotonta, jos sulla on motivaatiota ja päättäväisyyttä tavoitella sun unelmia täysillä! 

Ota seurantaan