Nyt tarjolla ajanotto sitä haluaville!

Naisten Kympin ideologia on aina ollut, että kaikki liike on hyvästä, ja jokainen kymmenen kilometriä lenkkeilevä voi olla ylpeä itsestään, teki sen sitten juosten tai kävellen. Tämä ajatus pätee edelleen. Haluamme kuitenkin palvella paremmin heitä, joita motivoi tulostensa mittaaminen, ja itsensä haastaminen kelloa vastaan.

Tuomme Naisten Kympille mahdollisuuden ajanottoon. Ajanotto tulee olemaan lisäpalvelu vain ajanoton haluaville, ja muut voivat edelleen nauttia Naisten Kympistä ilman kelloa. Naisten Kymppi ei edelleenkään ole juoksukilpailu.

Ajanottopalvelu maksaa 9 euroa. Aiemmin ilmoittautuneille on lähetetty ohjeet, kuinka hankkia ajanottopalvelu.

Tästä eteenpäin ajanoton voi ostaa heti ilmoittautumista tehdessään: valitse tuote ”Naisten Kymppi ajanotolla”. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Ajanottopalvelua voivat käyttää niin nopeat juoksijat kuin kävelijätkin; kaikki jotka haluavat virallisen ajanoton suoritukselleen (nettoaika, joka mitataan lähtöviivan ylityksestä maaliviivalle). Reitti tulee myös olemaan virallisesti mitattu 10 kilometriä. LadieSmilelle ajanottopalvelua ei toistaiseksi ole saatavilla. 

Ajanotto tapahtuu ajanottosirulla, joka on kiinnitetty numerolappuun. Lappu kiinnitetään juoksun ajaksi paidan etupuolelle hakaneuloilla.

Numerolapun saat tapahtumasta paikan päältä (ei siis postitusta kotiin). Tarkemmat ohjeet lähetetään tapahtuman alla.