Esittelyssä lähettiläs Päivi Lehto-Kannisto

Olen tasan kuusikymppinen tiimiesihenkilö Järvenpäästä. Perheeseeni kuuluvat aviomies, kolme aikuista lasta ja yksi maailman söpöin lapsenlapsi; mummon silmäterä pikkuinen Sienna 2,5 vuotta. Mummoilu on minulle hyvin tärkeää. ️  

Rakastan liikuntaa, mökkeilyä ja matkustamista. Vanha sanonta ”vierivä kivi ei sammaloidu” sopii minuun ja vuosien karttuessa onkin entistä tärkeämpää pitää kunnostaan huolta ja kehittää erityisesti peruskuntoa. 

Juoksusta kiinnostuin tosissani pari vuotta sitten kun tulin valituksi ”Kympin naisiin”.  Aiemminkin olin juoksua kokeillut, lopettanut ja taas kokeillut. Viime talven harjoittelin myös verkkojuoksukoulussa ja se ruokki innostustani juoksuun ja säännölliseen harjoitteluun. Juoksin elokuussa ensimmäisen Naisten Kymppini, nyt tähtään kohti seuraavaa hyvää oloa ja ehkä myös aikaa parantaen. 

Juoksun oheen tanssin itämaista tanssia sekä joogaan ja jumppaan kotosalla. Tiedän mm. liikkuvuuden ja kehonhuollon olevan tärkeä osa juoksussa kehittymistä.  

 

Tällä hetkellä tavoittelen juoksuuni rentoutta, juoksun iloa ja hyvää oloa koko matkalle, oli lenkin pituus sitten mikä tahansa. Sekä säännöllistä paneutumista lihaskuntoon, liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon. Myös säännölliset alkulämmittelut ja loppuverkat jäävät minulta usein puuttumaan eli niihin aion nyt panostaa. Unohtamatta kaikkein tärkeintä eli lepoa silloin kun kroppa sitä vaatii. Elämä vaan on ihan liian lyhyt otsa rypyssä pinkomiseen. 😁 

Päivi Lehto-Kannisto

Ota seurantaan