Citroën Naisten Kympin paita

Tapahtumapaidat

Citroën Naisten Kymppi on Ekokompassi-sertifioitu tapahtuma, joka pyrkii järjestelyissään vastuullisuuteen myös ympäristöasioissa. Samoihin arvoihin on sitoutunut myös tapahtuman kumppani Stadium, joka on kierrätyspolyesterista valmistettujen Citroën Naisten Kymppi -tapahtumapaitojen tuottaja. Myös isolle osalle osallistujistamme ympäristöasiat ovat tärkeitä. Nämä seikat huomioiden koemme, että järkevä ja oikea ratkaisu on käyttää vuoden 2020 tapahtumaa varten valmistetut paidat v. 2021 tapahtumassa. Vuosiluku 2020 paidan painatuksessa ehkä muistuttaa meitä kaikkia näistä erikoisista ajoista ja iloitsemme nyt 2021 entistäkin enemmän siitä, että nyt tapahtuma voidaan jälleen järjestää.

Viime maaliskuun alussa julkaisimme ihanan pinkin paidan, joka oli tarkoitus antaa jokaiselle Naisten Kympin osallistujalle toukokuussa 2020. Pari viikkoa myöhemmin koronapandemia muutti lähes kaikki suunnitelmat ympäri maailman. Myös Naisten Kymppi 2020 jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin, ja näin ollen tuhannet laadukkaat tapahtumapaidat jäivät odottamaan hetkeä, jona Naisten Kympin osallistujat voivat pukea ne päälleen.

Tuo hetki koittaa 28.8.2021. Vuoden 2021 tapahtumassa osallistujat tulevat siis saamaan alun perin vuodelle 2020 tarkoitetun tapahtumapaidan.

Tänäkin keväänä tapahtumassa tullaan tarvittaessa noudattamaan terveysturvallisuutta parantavia erityisjärjestelyitä. Tapahtumaorganisaatiolla on näistä järjestelyistä onnistunut näyttö viime lokakuun Helsinki City Running Daylta, jolloin lähes 10 000 osallistujan juoksutapahtuma vietiin läpi ongelmitta. HCRD:llä testattuja toimenpiteitä tullaan tarvittaessa hyödyntämään elokuun 2021 Naisten Kympillä.