Tule mukaan Virtuaalikympille!

Virtuaalinen Citröen Naisten Kymppi 29.5.

Vaikka emme pääse vielä toukokuussa nauttimaan yhdessä varsinaisesta Naisten Kympistä, talven ja kevään aikana tehty harjoittelu ei ole suinkaan mennyt hukkaan. Virtuaalikymppi nimittäin tulee taas!

Mistä on kyse ja miten osallistun?

Virtuaalinen Citroën Naisten Kymppi eli Virtuaalikymppi on täysin ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma. Haasta siis myös kaverit mukaan! Kävelet, juokset tai hölkkäät oman kymppisi tai mailisi valitsemallasi lenkkireitillä, vaikka kotioveltasi.

Tykkää tapahtumapäivänä 29.5. julkaistavista virtuaalitapahtuman postauksista Naisten Kympin somekanavissa, ja kerro kommentoimalla osallistumisestasi! Voit myös jakaa kuvan omalta Virtuaalikympiltäsi Instagramiin hashtagilla #citroennaistenkymppi ja #virtuaalikymppi.  Tägää myös @citroennaistenkymppi Instagramissa, niin voimme jakaa fiilistelysi (mikäli tilisi on julkinen). Kaikkien 29.5. oman Virtuaalikymppikokemuksensa joko kommentein tai postauksin jakaneiden kesken arvotaan P20-aurinkosuojatuotepaketteja sekä osallistumisoikeuksia Citröen Naisten Kympille 28.8!

Milloin?

Virtuaalikymppi järjestetään la 29.5.2021, eli alkuperäisenä Citröen Naisten Kympin tapahtumapäivänä. Varsinainen tapahtumahan on siirretty elokuun 28. päivälle, joten Virtuaalikymppi paikkaa kalenteriin tullutta aukkoa!

Seuraa Instagramissa @citroennaistenkymppi ja Facebookissa Naisten Kymppi, osallistu ja näe myös muiden Virtuaalikympille osallistuneiden tunnelmia!