Esittelyssä lähettiläs Jenni Virta

Olen Jenni, 37-vuotias ruuhkavuosia Vantaalla elävä kolmen alle 12-vuotiaan lapsen äiti sekä puoliso. Olen aina ollut kova kävelemään mutta juokseminen on mielestäni aina vaatinut jonkin ihan omanlaisensa kunnon. Ajatuksissa on monesti kyllä ollut siirtymä kävelystä juoksuun mutta se on jäänyt rankkuutensa vuoksi aina joko ajatuksen tasolle tai yhteen kokeilukertaan. Kävelyn lisäksi, harjoittelen aktiivisesti kuntosalilla ja satunnaisesti minut löytää myös ryhmäliikuntatunneilta.  

Kun minulle tarjoutui mahdollisuus osallistua Naisten Kymppiin tähtäävään valmennukseen, olin yhtä aikaa sekä innoissani että hieman kauhuissani. Innoissani siksi, että olinhan jo useamman vuoden ajan halunnut pystyä kävelyn sijaan myös juoksemaan, sillä samalla hyvällä fiiliksellä kuin mitä nyt teen kävellen. Kauhuissani kuitenkin muistelin niitä lukuisia omia yrityksiäni, jotka olivat aina olleet uuvuttavia ja mietin että miten ikinä saisin yhdistettyä kuntosaliharjoittelun ja juoksemisen kun se juokseminen on niin hiivatin rankkaa.  

Onneksi kuitenkin halu oppia juoksemaan hyvällä fiiliksellä voitti ja nyt voin sanoa, että olen hyvällä matkalla kävelijästä juoksijaksi. Ja kun tekeminen on aloitettu oikeasti maltilla, ei kuntosaliharjoittelun ja juoksemisen yhdisteleminen ole koitunut ongelmaksi tai juokseminen ylitsepääsemättömän rankaksi. Itseasiassa päinvastoin, odotan jo että koska pääsee seuraavan kerran tai että kävelyä ja juoksemista yhdistävällä lenkillä juoksuosuus jo alkaisi :D. 

Jenni Virta

https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi/ 

https://www.facebook.com/myprojectisme 

http://instagram.com/myprojectismeblog