171Päivää 22Tuntia 43Minuuttia 29Sekuntia
EtusivuAjankohtaistaTyöhyvinvointi

Työhyvinvointi

 

Miksi liikuttaa työyhteisöä?

Työntekijöiden hyvinvointi on kannattava sijoitus! Hyvinvointi näkyy parempana työilmapiirinä, työntekijöiden vahvempana sitoutumisena ja sitä kautta parempana työn tuottavuutena. Liikunta antaa lisää energiaa ja parantaa keskittymiskykyä. Lisäksi monet kokevat sekä unen laadun että mielialan parantuvan liikunnan lisääntyessä. Tavoitteet kannustavat säännöllisen liikkumiseen ja pitävät yllä motivaatiota. Tehokkaana motivaattorina voi toimia esimerkiksi liikuntatapahtumaan osallistuminen yhteisellä joukkueella.

 

Naisten Kymppi liikuttaa työyhteisöjä, ystäväporukoita, joukkueita ja erilaisia ryhmiä.

Miksi juuri Naisten Kympille?

Naisten Kymppi on matalan kynnyksen liikuntatapahtuma, johon voivat osallistua sekä tavoitteellisesti treenaavat että vähemmän liikuntaa harrastavat. Liikuntaharrastusta aloitteleva löytää sopivan vauhdin kävelijöiden joukosta ja enemmän treenaava voi kokeilla rajojaan juoksijoiden kuumassa ryhmässä. Naisten Kymppi tarjoaa valmiin ja korkeatasoisen hyvinvointiviikonlopun viihteen ja liikunnan parissa. Ohjelmatarjontamme on huomattavasti kattavampi kuin monissa muissa liikuntatapahtumissa. Lisäksi hintaan sisältyy kevyt lounas lenkkipäivänä. Tapahtuman ainutlaatuinen ja hieno tunnelma, rento ilmapiiri, yhteisöllisyys ja erittäin runsas ohjelmatarjonta takaavat elämyksen kaikille osallistujille iästä ja kunnosta riippumatta.

 

5 syytä lähteä mukaan

  1. Yhdessä tekeminen lisää tutkitusti työmotivaatiota ja yhteishenkeä.
  2. Osallistujat ovat todella tyytyväisiä Naisten Kymppiin. *
  3. Jokaiselle sopiva tapahtuma. Matkavaihtoehdot 10 km ja 1,6 km.
  4. Erittäin helppo ja kustannustehokas työhyvinvointitapahtuma yritykselle.
  5. Tapahtuman tuotolla tuetaan lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa.
  6. Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan euro Sydänliitolle

 

Entäs miehet?

Monissa yrityksissä miehet ovat ottaneet innokkaasti huoltajan ja kannustajan roolin tapahtumassa. Reitillä on nähty muun muassa Tasavallan presidentin kanslian virkistyspisteellä arvovaltaisia frakkiin sonnustautuneita juomatarjoilijoita. Miesten osallistumista Naisten Kympin juoksuun ei myöskään ole kielletty.

 

Ilmoita joukkue mukaan

Tietoa ryhmän ilmoittamisesta löydät täältä.

Ilmoita joukkue mukaan täältä.