171Päivää 21Tuntia 42Minuuttia 08Sekuntia
Etusivu

Black Weekend -tarjous 26.-28.11.!

Hyödynnä pimeät hinnat! Black Fridayn kunniaksi tarjoamme neljän euron alennuksen sekä Naisten Kympin että LadieSmilen osallistumismaksuista! Pääset nyt mukaan Kympille 35 eurolla (norm. 39 €) ja LadieSmilelle 21 eurolla (norm 25 €). Tarjous on voimassa perjantaista sunnuntaihin 26.-28.11. Edun saat syöttämällä alennuskoodin NKMUSTA22 ilmoittautumisen maksusivulla. Ilmoittaudu tästä.

Naisten Kympille jälleen Ekokompassi-sertifikaatti

Huomioimme ympäristöasiat Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat Naisten Kymppi ja Helsinki City Running Day panostavat ympäristöasioiden huomioimiseen. Osoituksena tästä tapahtumille on jälleen myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti. Ennen sertifikaatin uusimista Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän organisaatio perehtyi tapahtumien suunnitelmiin ympäristöasioiden huomioonottamiseksi ja toteutti paikan päällä tapahtuvan auditoinnin lokakuun alussa järjestetyllä Helsinki City Running Daylla. Auditoinnissa tarkasteltiin mm. eri jätelajien muodostumista ja kierrätystä eri puolilla … Lue lisää

Osallistumalla lahjoitat Sydänliitolle

Naisten Kympin osallistujat tukevat Sydänliiton työtä: ”Suurella sydämellä kohti Naisten Kymppiä” Naisten Kympin ja Sydänliiton monivuotinen yhteistyö jatkuu ja syventyy. Jokainen 21. toukokuuta 2022 Helsingissä järjestettävälle Naisten Kympille osallistuva kartuttaa osallistumismaksullaan yhdellä eurolla Sydänliiton hyväksi kerättävää hyväntekeväisyypottia. Sydänliiton tekemä työ suomalaisten sydänterveyden edistämisen eteen hyödyttää kaikkia suomalaisia. Naisten Kympillä on vahva halu olla edistämässä tätä … Lue lisää

Valmennuspaketit myynnissä nyt!

Rebekka Jaakkola on Naisten Kympin 2022 virallinen valmentaja!   Naisten Kympin uusi virallinen valmentaja Rebekka Jaakkola auttaa sinua läpi talven harjoittelemaan Naisten Kympille järkevästi ja niin, että sinä voit keskittyä vain juoksusta nauttimiseen. Valmennukset sisältävät lähes kaiken, mitä tarvitset peruskuntosi tai juoksukuntosi kehittymiseen. Tutustu tästä eri kuntotasoille suunniteltuihin valmennuksiin, ja ota tähtäimeesi 21.5.2022 Naisten Kymppi … Lue lisää

Ilmoittautuminen Naisten Kympille 2022 on auki!

Ilmoittaudu v. 2022 Naisten Kympille edulliseen Early Bird -hintaan! Ensi vuoden Naisten Kympin ilmoittautuminen on avattu! Tapahtuma järjestetään la 21.5.2022 Töölönlahden puistossa. Huippuedulliset hinnat ensi vuoden tapahtumaan ovat voimassa pe 3.9.2021 asti: Naisten Kymppi 34 euroa LadieSmile 20 e Ilmoittaudu tästä!

Kuukausi Cuckoota veloituksetta!

Kokeile Cuckoota ilmaiseksi Cuckoo tarjoaa kaikille Citroën Naisten kympin osallistujille kuukauden ilmaisen kokeilun. Cuckoosta löydät sekä kehoa että mieltä aktivoivia muutaman minuutin taukotreenejä millä voit aktivoida ja piristää työpäiviäsi. Cuckoosta voit voittaa myös palkintoja! Ilmoittaudu yksin tai koko työporukan kanssa ilmaiseen kokeiluun täältä. Lisää iloa päiviisi!

Lue tärkeät tapahtumainfot näköislehdestä!

Citroën Naisten Kympin infolehti on julkaistu Mikäli et tilannut Naisten Kympin osallistujapakettia postittuna kotiin, lue tärkeät tapahtumainfot ennen tapahtumaa näköislehdestä. Oman lehtesi saat tapahtumasta paikan päältä, samalla kun noudat T-paidan ja osallistujarannekkeen. Tutustu kuitenkin ohjelmaan, aikatauluun ja ohjeistuksiin etukäteen!

Lupa tapahtuman järjestämiselle saatu!

Citroën Naisten Kymppi järjestetään erityisjärjestelyin Helsingin epidemiayksikön tartuntatautilääkäri on hyväksynyt Citroën Naisten Kympin  suunnitelmat tapahtuman turvallisesta järjestämisestä, ja näin ollen tapahtuma voidaan järjestää 28.8.2021! Päivitetty suunnitelma tarkoittaa muutoksia erityisesti lähdön järjestelyihin. Lähtö porrastetaan starttaamaan 50 hengen ryhmissä, joissa on mahdollistaa ryhmittyä fyysistä kontaktia välttäen. Nopeimmat starttaavat ensimmäisenä, ja kävelijät viimeisenä, kuten normaalistikin. Toimitsijat opastavat lähtöalueelle … Lue lisää

Väliaikatietoa tapahtuman järjestämisestä

Etelä-Suomen Aluehallintovirastolta tuli tänään uusia rajoituksia yleisötapahtumien järjestämiseen pääkaupunkiseudulla 20.8. alkaen. Selvitämme rajoitusten vaikutuksia Citroën Naisten Kympin järjestelyihin.  Tavoitteenamme on edelleen, että pystymme järjestämään tapahtuman erityisjärjestelyin. Tiedotamme asiasta heti, kun saamme lisätietoja. Tapahtuman järjestää Suomen Urheiluliitto ry., jolla on kokemusta mm. Helsinki City Running Dayn järjestämisestä erityisjärjestelyin onnistuneesti ja turvallisesti myös poikkeusaikana.

Naisten Kympille Turvalliset tapahtumat -merkintä!

Citroën Naisten Kymppi on osa turvallisia tapahtumia! Tapahtumateollisuus ry. on myöntänyt Citroën Naisten Kympille Check! -merkinnän, joka takaa sen, että noudatamme tapahtumien turvallisuusohjeita kaikilla tapahtumaturvallisuuteen liittyvillä osa-alueilla. Voit siis tulla tapahtumaan 28.8. turvallisin ja iloisin mielin! Noudatathan myös osallistujana hyviä turvallisuuskäytäntöjä ja järjestäjän antamia ohjeita. Yhdessä teemme turvallisen tapahtuman!